Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršio zabranu prilaska

Već je jednom provalio u kuću slavne pjevačice vrišteći da će je ubiti, a sada je ponovno uhićen u njenom domu

Foto: Reuters
1/6
02.07.2022.
u 23:00

Srećom, ona u to vrijeme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhitili Browna.

Slavna pjevačica Ariana Grande još je jednom pretrpjela strah od muškarca koji ju uhodi, a koji je već zbog slične situacije bio uhićen. Naime, TMZ piše da je muškarac ponovno uhićen sada nakon što je provalio u njezin dom u Montecitu na njezin 29. rođendan. 

Muškarac, imena Aharon Brown, već je otprije poznat zbog uhođenja pjevačice kada je uhićen prošlog rujna u njezinoj kući u Los Angelesu nakon što se pojavio s velikim lovačkim nožem, navodno vrišteći na njezino osiguranje da će "je**** ubiti i nju i njih". Tada je uhićen zbog kaznenih prijetnji, a sudac mu je izdao zabranu prilaska Ariani.

To upozorenje očito ga nije spriječilo od daljnjih pokušaja približavanja pjevačici jer je i nedavno prekršio zabranu prilaska pokušavajući pronaći Arianu, a ovog se utorka trebao prijaviti zbog kršenja zabrane prilaska, no u nedjelju je otputovao u Montecito i provalio u njezinu kuću.

Srećom, ona u to vrijeme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhitili Browna. Priveden je za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. Brown je trenutno u pritvoru, no tvrdi da nije kriv. 

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije