Širimo ljubav

Uz zavodljivu fotografiju Lucija Lugomer poslala snažnu poruku

Foto: Instagram
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Generalski Stol - Lucija Lugomer
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
09.08.2016., Generalski Stol - Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, na rijeci Mreznici. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
19.01.2018.
u 13:20
I bez komplimenata ti si predivna, vrijediš i bez ljubavne veze, poručila je Lucija i obožavatelji su joj uzvratili komplimentima kako je savršena.
Pogledaj originalni članak

Ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama! - poručila je nedavno na Instagramu Lucija Lugomer i oduševila je svoje pratitelje, a sada je sličnom objavom opet izazvala oduševljenje.

Lucija voli svoje raskošne obline i s ponosom ih ističe baš kao na najnovijoj fotografiji objavljenoj na društvenoj mreži Instagram. Odjenula je usku crnu mini haljinu i napisala motivirajuću poruku.

 

 

- Širimo ljubav! I bez komplimenata ti si predivna, vrijediš i bez ljubavne veze. Čak i kad si sama voljena si. Prestani tražiti sve što trebaš izvan sebe. Ti si već sve ono što bi trebao biti - napisala je Lugomer.

Nakon što je objavila ovu zavodljivu fotku i napisala snažnu poruku dobila je pregršt komplemenata kako izgleda predivo, seksi i savršeno.

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BL
blackpetar
14:35 19.01.2018.

kad se bude ljecila od secera,tlaka,kardiovaskularnih bolesti itd itd a sve za 60 kuna dopunskog osiguranja dok ce ostatak racuna podmiriti porezni obveznici i tad ce biti prelijepa,treba uvesti index za osiguranje za pretile,ovisnike o cigaretama,alkoholu,kocki,droga itd. pa nek svatko placa svoju cijenu kad zavrsi u bolnici

DU
Deleted user
16:56 19.01.2018.

trafika

Avatar Klodi
Klodi
19:32 19.01.2018.

Budimo realni. Kakav XXXXXL. Jednostavno debela je. Ima lijepu facu ali kaj je je. Debela je. Admin zašto je obrisani moj prethodni komentar. Nit sam bio prost niti sam ikoga uvrijedio.