Jedno od najdražih putovanja

Trenutak pun emocija: Goran Ivanišević i supruga Nives uživaju u Americi

Foto: Instagram/ nivessimpson
Foto: Instagram/ nivessimpson
Foto: Instagram/ nivessimpson
Foto: Instagram/ nivessimpson
Foto: Instagram/ nivessimpson
18.07.2021.
u 14:51
Bivši tenisač Goran Ivanišević uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je ove subote u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević
Pogledaj originalni članak

Bivši tenisač Goran Ivanišević uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je ove subote u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević koja mu se pridružila na putovanju s obzirom na to da već neko vrijeme ne radi na radiju.

Uzbuđena Nives na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija. Prvo je pozirala ispred svjetionika, a potom je objavila djelić atmosfere kao i svoju i Goranovu modnu kombinaciju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a Nives se potrudila odgovoriti svima.

Foto: Instagram/ nivessimpson

Gora je u svojem govoru dao poseban prostor svima koji su se žrtvovali za njegovu karijeru, ponajviše otac Srđan i majka Gorana. Također, zahvalio se i svojoj djeci- Oliveru koji je premalen da bi znao tko je njegov otac, i Emanuelu i Amber koji su dovoljno veliki da osjećaju ponos zbog onog što je Goran ostvario.

Foto: Instagram/ nivessimpson

Dirljiv dio govora bio je upućen i supruzi Nives:

-Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi', zahvalio se Goran supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

sprema album, podcast...

Iskrena ispovijest Alke Vuice: I danas sumnjam u sebe i mislim da bih trebala raditi nešto drugo

‘Muškarci prolaze kao heroji, a puno su plašljiviji od žena. Nama ne kažu da smo heroine, nego luđakinje’, priča nam iskreno Alka. A upravo svega ovoga dotaknuli smo se u intervjuu u kojem, među ostalim, otkriva zašto je djetinjstvo provela u svojevrsnom strahu od svojega oca, zašto joj se pokojni Karlo Metikoš doimao poput prave “luđakinje”, a Josipa Lisac vrlo zahtjevnom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.