sasvim iskrena

Svjedočanstvo naše pjevačice: Gledala sam sebe odozgora, a dva lika su me čekala

Foto: Youtube screenshot
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nika Antolos
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nika Antolos
Foto: Instagram
Nika Antolos
03.12.2019.
u 09:04
Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek govoriti o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek, rekla je na početku svog videa Nika.
Pogledaj originalni članak

Na svojim društvenim mrežama pjevačica Nika Antolos odlučila je podijeliti svoje svjedočanstvo vjere te je u videu koji traje dulje od 20 minuta ispričala kako je kao mala išla na vjeronauk, ali nije odrasla u obitelji u kojoj se mnogo pričalo i učilo o Bogu.

– Živimo u društvu u kojem se sve svodi na ocjene i procjene i ne usudi se čovjek pričati o stvarima kao što je vjera, a ja ne želim više biti takav čovjek – rekla je na početku svog videa Nika.

Prisjetila se kako je u djetinjstvu imala noćne more i mokrila je do svoje 11 godine i bilo je, kako kaže, još zastrašivanja od sotone. Ispričala je kako ju je u noćnoj mori svaku večer na jednom tavanu proganjala jedna te ista žena. Kasnije je otkrila da tavan iz njenih snova postoji u samostanu na Krku.

Kada je bila mala, Niki je otac poginuo u Domovinskom ratu, a ona je točno opisala mjesto na kojem je poginuo iako nikada nije vidjela lokaciju na kojoj joj je otac izgubio život. Opisala je i prijelomi trenutak koji joj se dogodio dok je živjela u Moskvi sa suprugom i kćeri. Tu cijelu večer je molila i u jednom trenutku počela je nekontrolirano plakati.

– Tražila sam odgovor, je li mi oprostio. U glavu mi je došla jedna konkretna rečenica: U početku bijaše riječ i riječ bijaše u Boga. Otišla sam na spavanje i paralizirala sam se u jednom trenutku. Oko mene je bilo plavo svjetlo i dva lika s moje desne strane koji ne gledaju u mene nego čekaju... Čekali su da izađem van i u jednom trenutku shvatiš da kroz glavu izlaziš van i gledam svoje tjeme od gore i onaj isti glas/misao mi prolazi kroz glavu i kaže mi; ako te sad izvuku, gotova si i ne možeš se sjetiti Boga u tom trenutku i jedino što sam mogla pomisliti jest Krist, Krist, Krist i sve je nestalo i mogla sam se micati i vratila sam se u kuhinju i u isto vrijeme obuzme me strah i ljubav prema Bogu i shvatite koliko je Bog svemoćan. To je bio preokret moje ljubavi prema Gospodinu – ispripovijedala je Nika. 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 69

Avatar miyamoto
miyamoto
09:51 03.12.2019.

Bog je dobar i veoma strpljiv. Budimo dobri jedni prema drugima, šalimo se ponekad, ali ne mrzimo nikad. Niti po kojoj osnovi

MA
markecb
09:32 03.12.2019.

Od povijesti do danas jednako, Bog je uvijek nalazio načina da nam progovori kroz druge ljude i njihova iskustva - osobno mislim kako će one koji vjeruju - još više uvjeriti - a one koji ne vjeruju će još više potaknuti da pronađu još koji izgovor zašto (ni na ovakvo nešto izgovoreno od žive i zdrave i normalne osobe koje valjda možeš pronaći načina za 1 min.kako kontaktirati idoći do nje i porazgovarati što joj je bilo) ne treba povjerovati. Neka im je, neka nam je svima Bog u pomoći. Vjerovali ili ne.

Avatar MADO
MADO
14:50 03.12.2019.

Popis stanovništva kaže da u Hrvatskoj živi 94% vjernika, prema tome mi ne živimo u društvu u kojem se čovjek ne usudi govoriti o vjeri, mi živimo u zemlji u kojoj mediji stvaraju takav lažan dojam o vjeri, a oni stvaraju lažan dojam zato jer to uopće nisu hrvatski mediji.