TO NIJE U REDU

Slavni Britanac pozitivan na koronavirus, poslao je ozbiljno upozorenje

Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL
Coronavirus
Foto: Instagram
Dynamo
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
Dynamo: Magician Impossible Series 3 launch
02.04.2020.
u 20:21
Ova bolest ne bira i pojavljuje se u raznim oblicima pa ju nekad nije jednostavno detektirati - kazao je iluzionist kojem je pravo ime Steven Frayne. Inače, Dynamo boluje od Chronove bolesti i artritisa.
Pogledaj originalni članak

Slavni britanski iluzionist Dynamo objavio je pratiteljima na Instagramu kako je pozitivan na koronavirus, a zatim je i kritizirao neučinkovitost zdravstvenog sustava. Naime, on je konstantno kašljao i imao kosntante bolove. Prvo je otišao u samoizolaciju, a onda se platio testiranje. 

- Nažalost, pozitivan sam, a to sam saznao nakon što sam se privatno testirao i platio to. Za nekoga tko je zbog svog zdravstvenog stanja otprije u rizičnoj kategoriji, mislim da to nije u redu. Također, sad mogu i trebam obavijestiti ljude s kojima sam bio u kontaktu da prate svoje stanje i testiraju se i sami ako se ne osjećaju dobro. Ova bolest ne bira i pojavljuje se u raznim oblicima pa ju nekad nije jednostavno detektirati - kazao je iluzionist kojem je pravo ime Steven Frayne. Inače, Dynamo boluje od Chronove bolesti i artritisa. 

Foto: Screenshot
David Blaine
Foto: Screenshot
David Blaine
Foto: Screenshot
David Blaine
Foto: Screenshot
David Blaine
Foto: Screenshot
David Blaine
Foto: Screenshot
David Blaine

- Da pokucam o drvo, moji simptomi polako se smanjuju iz dana u dan, osjećam se sve bolje. Nadam se da je najgore prošlo i pokušavam misliti pozitivno - kazao je Dynamo. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.