neočekivano

Slavna glumica snimila selfie s 4-mjesečnim sinom pa uočila bizaran detalj na fotografiji

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
Graham Norton Show - London
Foto: instagram
Foto: instagram
13.02.2021.
u 19:30
Prizor je zaprepastio i samu glumicu koja je lice nepoznatog čovjeka označila crvenom bojom, a sve je objavila na svom Insta Storyju. Inače, Amandu na Instagramu prati više od 4.8 milijuna pratitelja, a većina njih ostala je zaprepaštena viđenim.
Pogledaj originalni članak

Slavna holivudska glumica Amanda Seyfried svoje je obožavatelje na Instagramu iznenadila jednom od rijetkih privatnih fotografija koja je zbog neobičnog detalja odmah privukla njezinu pozornost, ali i pozornost njezinih pratitelja.

Naime, Amanda je pozirala s 4-mjesečnim sinom Thomasom u naručju i psom, dok je u pozadini vidljiv odraz nepoznatog muškarca čiji je izraz lica u najmanju ruku pomalo čudan. Prizor je zaprepastio i samu glumicu koja je lice nepoznatog čovjeka označila crvenom bojom, a sve je objavila na svom Insta Storyju. Inače, Amandu na Instagramu prati više od 4.8 milijuna pratitelja, a većina njih ostala je zaprepaštena viđenim.

Foto: instagram

Inače, Amanda  sa suprugom Thomasom Sadoskim osim sina Thomasa ima i trogodišnju kćer Ninu. Za razliku od brojnih poznatih majki ona identitet svoje djece čuva od javnosti. "Ne objavljujem njihovo lice niti bilo što, dopustit ću im da biraju kada to žele raditi kasnije u životu", pojasnila je jednom prilikom glumica.

Foto: instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AL
alfagt2015
19:44 13.02.2021.

a kome je ona poznata