DAMIR MARTIN

Rekla je ‘da’! U šali sam joj napravio prsten od špeka

25.05.2018.
u 06:39
– Zaprosio sam Ivanu u petak navečer u njezinu stanu u Velikoj Gorici. Premda smo zajedno tek šest mjeseci i nekome će se to učiniti prekratko, Ivana je rekla “da” jer smo kliknuli već na drugom spoju. - rekao je Damir
Pogledaj originalni članak

Na svojem profilu na Facebooku, uz fotografiju na kojoj su njegova djevojka Ivana Cvetnić i on, olimpijski veslački doprvak Damir Martin (30) napisao je sljedeće: “Ona je rekla ‘da’. Službeno je! Mi smo spremni”. Na što su to spremni ovaj sjajni sportaš i izabranica njegova srca, objasnio nam je sam Damir.

Kliknuli već na drugom spoju

– Zaprosio sam Ivanu u petak navečer u njezinu stanu u Velikoj Gorici. Premda smo zajedno tek šest mjeseci i nekome će se to učiniti prekratko, Ivana je rekla “da” jer smo kliknuli već na drugom spoju. Mi ovo ne činimo zato što moramo, nego zato što želimo. Već na drugom spoju proradile su nam emocije i postalo nam je jasno da smo mi jedno drugome ono što smo tražili, a to je srodna duša. Rekli smo si da ne možemo vjerovati da smo si našli blizanca.

Je li to Damir učinio na klasičan, odnosno romantičan način? Na koljenu?

– Kako to ide, tako je i bilo. Nisam izvodio nikakve ekshibicije s desertima ili slično. Još negdje u ožujku, tijekom jednog objeda, napravio sam joj prsten od špeka najavivši joj tako u šali da zna što joj se sprema.

Ivana je magistra kineziologije i radi kao profesorica tjelesne i zdravstvene kulture u Velikoj Gorici, a ondje vodi i svoj vlastiti fitness klub.

– Premda je sport naša česta zajednička tema, preko dana nam ga bude dosta oboma, no jako se dobro slažemo i kad je riječ o drugim temama. Intimne zaruke par je upotpunio romantičnim izletom u Velikoj Gorici kamo je Damir doveo svoju odabranicu nakon čega su se u jednom trenutku iznad neba pojavile dvije jedrilice koje su ispisale tragove srca.

Foto: Petar Glebov/Pixsell
Damir Martin
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Damir Martin
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Damir Martin - Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Damir Martin
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
30.03.2017., Zagreb - Hrvatski olimpijac Damir Martin izazvao je olimpijca i boksaca Filipa Hrgovica na prvom ovogodisnjem ProSport izazovu. Snagu su odmjerili u izazovima izdrzljivosti, brzine, snege i ravnoteze. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Damir Martin

Podijelio sreću sa svima

Nakon spektakla na nebu uslijedio je ručak, a sve to Damir je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagram-storyju. Ono što tom prilikom nije spomenuo doznali smo u razgovoru s njim – svadbena zvona zazvonit će im već krajem ove godine, točnije na Silvestrovo, kada će lijepa Ivana svojem elegantnom zaručničkom prstenu dodati i onaj vjenčani. U međuvremenu Damir se sprema za nastup na drugom Svjetskom kupu.

– U dobroj sam formi. Prvi ću Svjetski kup u Beogradu preskočiti, a nastupit ću na drugom u Linzu i trećem u Luzernu. Spremam se za EP u Škotskoj početkom kolovoza, odnosno za SP u Bugarskoj u rujnu.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz