Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekle su DA!

Zaruke ovih poznatih osoba obilježile su 2017. godinu

Foto: Pixsell
1/5
12.12.2017.
u 07:00

Brojni poznati ovu godinu pamtit će po zarukama, a neki su to učinili na tradicionalan način, objavom u novinama.

Nekima će se to možda činiti zastarjelima, kao uostalom i brak sam, ali još ima onih koji svojim partnerima na ovaj način, darujući prsten, iskazuju ljubav i bračnu ponudu.

Među njima su i brojni slavni, a zaruke o kojima se trenutačno najviše govori su svakako one princa Harryja i Meghan Markle. Mnogima najomiljeniji član kraljevske britanske obitelji navodno je još tijekom ljeta zaprosio Amerikanku Meghan, no početkom studenoga je to bilo i službeno.

Tek krajem mjeseca izašli su u javnost s objavom, kao i viješću da će vjenčanje biti iduće godine u svibnju. No, ova godina obilježena je s još nekoliko celebrity zaruka. Također u studenome na ruci glumice Gwyneth Paltrow osvanuo je zaručnički prsten, nakon tri godine veze s TV producentom Bradom Falchukom. Glumica Kirsten Dunst u siječnju je ipak, nakon pola godine veze koju je obilježilo i nekoliko prekida, rekla ‘da’ kolegi Jesseu Plemsonu.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju serije ‘Fargo’ u kojoj glume supružnike. Njezina kolegica Kaley Cuoco, poznatija kao Penny iz ‘Teorije velikog praska’ nije mogla zadržati suze kada joj je njezin dečko Karl Cook zaprosio na njezin rođendan 30. studenog. Ako zaruke završe odlaskom do oltara, to će biti Kaylein drugi brak. Pop diva Lady Gaga i Christian Carino su također nedavno potvrdili svoje zaruke, ali usput otkrili da je prosidba ‘pala’ tijekom ljeta.

Pjevačica nikada nije bila u braku, ali zato ima iskustvo zaruka s prethodnim partnerom Taylorom Kinneyjem, s kojim je prekinula u lipnju 2016. Zgodni ujak Jesse iz humoristične serije ‘Puna kuća’ John Stamos, nakon dvije godine veze, kleknuo je pred djevojku Caitlin McHugh u Disneylandu. Lijepa i 23 godine mlađa partnerica rekla je bez premišljanja ‘da’. Zvijezde serije ‘Igre prijestolja’ Kit Harington i Rose Leslie najavili su zaruke na tradicionalan način: u nedjeljnom izdanju britanskih dnevnih novina.

Ova godina ostat će u sjećanju i našem tenisaču Marinu Čiliću. On i njegova djevojka Kristina Milković zaručili su se ovoga ljeta nakon osam godina veze. Ljetni godišnji odmor u Dubrovniku bila je prekrasna kulisa za zaruke XL modela Lucije Lugomer i poduzetnika Danijela Grlića, koji su vjenčanje najavili za jesen iduće godine. Goran Ivanišević i Nives Čanović nisu potvrdili zaruke, no prsten na prstenjaku TV voditeljica nije mogla skriti. 

1/31

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije