JOHN CLEESE

Posljednja šansa da legendarnog komičara pogledamo 'prije nego što umre'

Foto: Reuters/PIXSELL
John Cleese u Sarajevu
Foto: Reuters/PIXSELL
John Cleese u Sarajevu
Foto: 'PA'
'Comedian John Cleese in his role as Basil Fawlty, the manic host of Fawlty Towers.'
john cleese
14.06.2018.
u 10:54
Cleese u svojoj predstavi vodi publiku kroz miks njegovih klasika i novijih djela - kao i obično, s dobrom dozom crnog humora, po kojem je John Cleese poznat.
Pogledaj originalni članak

John Cleese sutra stiže u Zagreb! Nagrađivani britanski komičar, glumac i scenarist, najpoznatiji po ulogama u seriji "Leteći cirkus Monty Pythona" i "Fawlty Towers" te filmovima "Monty Python i Sveti gral" i "Life of Brian'' u sklopu europske turneje stiže u K.D. Vatroslav Lisinski.

Cleese u svojoj predstavi vodi publiku kroz miks njegovih klasika i novijih djela - kao i obično, s dobrom dozom crnog humora, po kojem je John Cleese poznat. Show "Last time to see me before I die" daje obožavateljima možda posljednju priliku da poznatog komičara vide uživo.

S obzirom na veliki interes publike prva predstava je rasprodana, no za predstavu u nedjelju od 20 sati ostalo je još malo karata.

U svojoj predstavi vodi publiku kroz miks svojih klasičnih skečeva iz serija “Leteći cirkus Montyja Pythona”, “Fawlty Towers” te filmova “Monty Python i Sveti gral”, “Life of Brian”, “Riba zvana Wanda”... , a višesatni program začinjen je dozom crnog humora koji je legendarnom glumcu postao zaštitni znak.

Stoga se pripremite na dobru dozu smijeha uz poznate skečeve o mrtvoj papigi, ili čuvenom MInistarstvu smiješnog hoda.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FT
feel_the_coruption
11:27 14.06.2018.

Ovo će biti gušt pogledat i dobro se nasmijati...žalosno je jedino što između skečeva monty pythona i rada naših vlada, nema neke razlike...ok, razlika je komedija/tragedija :-)

DU
Deleted user
11:22 14.06.2018.

Izvrstan glumac.

PR
prokurator
12:27 14.06.2018.

dvaput rasprodan lisinski do zadnjeg mjesta. da sam kockoglavi zabrinuo bih se - takvi događaju pokazuju neke brojke o tome koliko je normalnih i obrazovanih ostalo u zemlji. naime, mislim da cleese neće imati prevoda za svoj šou.