3,2,1 -kuhaj!

'Ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
03.04.2018.
u 14:30
Današnji zadatak naziva ''Jedan po jedan'' u teoriji zvuči vrlo zanimljivo – svaki natjecatelj moći će kuhati sam u miru, a da mu kulinarski partner ne smeta na radnoj jedinici
Pogledaj originalni članak

Baš kada su mislili da su već sve vidjeli i doživjeli na setu Tri, dva, jedan – kuhaj!, kandidate je iznenadio novi kulinarski izazov na koji nisu bili spremni.

Današnji zadatak naziva ''Jedan po jedan'' u teoriji zvuči vrlo zanimljivo – svaki natjecatelj moći će kuhati sam u miru, a da mu kulinarski partner ne smeta na radnoj jedinici. No u praksi će to izgledati sasvim drukčije – panika, stres i kaos u kuhinji!

„Meni se ovaj zadatak čini pretežak za kuhare amatere. Čini mi se da ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!“ potužio se Vjekoslav, kojem se nimalo ne sviđa novi izazov kojem su podvrgnuti. Naime, večeras će samo jedan član iz para započeti pripremati jelo te će na Dorisin znak morati napustiti radnu jedinicu, a to isto jelo nastavit će dovršavati drugi član iz para i tako nekoliko puta zaredom.

No, umjesto da budu dvostruko fokusirani na ono što rade, kandidati će se večeras prepustiti stresu i panici pa će rezultati za neke biti poražavajući.

Kakva će jela izaći pred žiri i hoće li biti dostojna ocjenjivanja, pogledajte večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj! u 21:05 na RTL-u.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.