Raspored

Ovako izgleda prosječan dan u životu Trumpove miljenice Ivanke

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
06.09.2017.
u 10:20
Trumpova savjetnica i kći Ivanka ustaje svaki dan u 5.30 sati i prvo uzima telefon u ruke, zatim meditira, sprema djecu za školu i vrtić, doručkuje...
Pogledaj originalni članak

Ivanka Trump, najstarija kći američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegova desna ruka i savjetnica, ima gust dnevni raspored.

Poslovni i privatni raspored bio je zatrpan i dok je radila u očevu poslovnom carstvu, a sada ima i mnogo više obveza kao tatina savjetnica u Bijeloj kući. 

Kako izgleda njena dnevna rutina i na što potroši najviše vremena, opisala je prije dvije godine. Ivanka svako jutro ustaje u 5.30 sati i odmah uzima telefon u ruke kako bi provjerila e-mailove. Nakon toga 20 minuta meditira ili vježba, a katkada kombinira oboje. Slijedi tuširanje i šminkanje na koje troši maksimalno osam minuta.

Čitanje New York Posta, The Wall Street Journala odradi dok njezino troje djece ustaje iz kreveta. Oko sedam sati djecu oblači i priprema za školu i vrtić i nakon toga svi zajedno doručkuju. Na meniju su za doručak obično jogurt i voće ili zobena kaša. Ivanka uz doručak popije i veliku čašu limunade i popije šalicu kave.

Foto: Twitter
Ivanka Trump Twitter
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Reuters
Ivanka Trump
Foto: Aaron P. Bernstein/REUTERS/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ivanka trump
Foto: Instagram
Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Reuters
Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
U.S. President Donald Trump's daughter Ivanka Trump (2nd R) and her family, husband Jared Kushner (from L) and children Joseph and Arabella Kushner, arrive aboard the Marine One helicopter with the president to board Air Force One for travel to Florida fr
Foto: Reuters/PIXSELL
ivanka trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivanka Trump, Christine Lagarde i Angela Merkel
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivanka Trump
Foto: Reuters/Pixsell
Ivanka Trump

Dok je obitelj živjela u New Yorku, Ivanka bi pješke otpratila kći Arabellu do škole i sa suprugom se uputila na posao. Između 8 i 12.30 h u tatinu poslovnom carstvu obavljala je sastanke s poslovnim partnerima i  suradnicima. Dok je radila u New Yorku, s kćeri je svaki dan ručala između 12.30 i 13.30 sati, a ta rutina promijenila se otkako je postala zaposlenica Bijele kuće. S posla se u New Yorku vraćala oko 5.30 sati i vrijeme do 19 sati provodila je u igri i učenju s djecom.

Nakon večere  u 20 sati uspavljuje djecu, a zatim je vrijeme rezervirano ili za druženje s prijateljima ili za poslovne večere. U 23 sata Ivana odlazi na počinak i zadnji put provjerava e-mailove jer voli otići na spavanja tek kada pročita i odgovori na sve e-mailove, kojih, kaže, dnevno dobije više od 200. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
22:19 06.09.2017.

nema veze nebitno