Iz mlađih dana

Maja Šuput čestitala rođendan Marku Grubniću i objavila njihovu staru fotku: Gdje si ovo iskopala?

Foto: instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
ARHIVA - 2012. Zapreši?: Maja Šuput na Rujanfestu koncertom i tortom proslavila ro?endan
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
ARHIVA - 2010. Karlovac: Marko Grubni? s Majom Šuput na Karlova?kim danima piva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
ARHIVA - Atraktivna Maja Šuput tijekom snimanja videospotova nikog ne ostavlja ravnodušnim
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Pool party s Majom Šuput u hotelu Solaris
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Zagreb: Cro A Porter, 3. večer, poznati
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Rogoznica: Maja Šuput i Modni ma?ak na izboru za Miss Adriatic Europe za 2012.
16.12.2023.
u 14:20
Želim ti samo zdravlja i zdravu glavu da mi smisliš još koju novu haljinicu. Slika sa tobom ( i to onih dobrih) imam više nego sa ikim drugim ali one koje pokazuju koliko dugo se znamo su zapravo najveće blago, napisala je pjevačica na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput i modni stilist Marko Grubnić dugogodišnji su prijatelji i Marko je zadužen za svaki Majin styling, a pjevačica mu je sada čestitala rođendan i objavila njihovu fotografiju iz prošlosti koja je iznenadila i samog Marka. - Happy birthday day to my best friend since EVER. Brate, nek ti je najsretniji. Želim ti samo zdravlja i zdravu glavu da mi smisliš još koju novu haljinicu. Slika sa tobom ( i to onih dobrih) imam više nego sa ikim drugim ali one koje pokazuju koliko dugo se znamo su zapravo najveće blago. Za još 100 godina s tobom. Love you - napisala mu je Maja na Instagramu.

- Aaaaaa pa di si ovo iskopalaaa. HVALAAA TI ljubavi moja - napisao je Marko Grubnić u komentaru svojoj prijateljici Maji. Koliko povjerenje ima u Marka dobro govori i činjenica kako je Maja upravo njemu prepustila dizajn haljine za njezin najvažniji dan - vjenčanje s Nenadom Tatarinovim.

- Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: 'Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života'... - napisao je Marko jednom na Instagramu i otkrio kako mu je Maja priopćila da želi da joj on dizajnira vjenčanicu. 

 

 

- Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo... - napisao je Grubnić.

Nedavno je Marko svoju prijateljicu ugostio u svom podcastu Dreskod u kojem je Maja otkrila i kojim Markovim modnim odabirima nije bila najsretnija.  - Na sve cvjetne haljine me nagovorio, ali sve ostalo je bilo ok - ispričala je Maja. 

VIDEO Ella Dvornik: Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
marijanka
16:00 16.12.2023.

Mene samo zanima zasto se krevelji sa onim umjetnim zubima ama bas uvjek.Fuj

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
15:51 16.12.2023.

Plastik fantastik!

Avatar votum
votum
15:11 16.12.2023.

Hahaha kad mu vidim one neonske zube 🫣