Reality show

Ljepotice i genijalci igrali bocu istine i onda su uslijedili i prvi poljupci

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
16.04.2019.
u 19:18
Prvo je za muške kandidate showa 'Ljepotice i genijalci' uslijedio modni izazov u kojima se mnogi nisu snašli, ali kad je na red došla boca istine, nekima je bilo nelagodno tome pristupiti jer znaju da ih gledaju roditelji.
Pogledaj originalni članak

Pred muškim kandidatima u showu 'Ljepotice i genijalci' našao se novi izazov u kojem su opet zaronili u svijet mode. Nakratko će postati modni dizajneri, a zadatak im je dizajniranje haljine za svoje partnerice i to s vlastitim potpisom.

Njihov dizajn ocijenit će art model Josip Tešija i direktorica direkcije izbora za Miss Hrvatske Maja Vračarić. Genijalci nisu bili oduševljeni ovim zadatkom jer im je ovaj teren skroz nepoznat. - Ne poznajem modu uopće - ukratko je rekao Nino koji dodaje da će biti problema s Martinom, kao što je bilo u zadatku s frizurom, jer kako kaže boji se da će ga ona ponovno napasti.

- To mi je dodatan poticaj da ispadne što bolje - priznaje Nino, a Marijan se pak boji svoje majke.

- Ubit će me mama, ako ovo bude gledala - govori on kroz šalu i tvrdi da mu je to stvara veliki pritisak. Mislio je da će mu najveći izazov biti dizajniranje, ali nakon što Adriana došla s prijedlogom igranja boce istine, stvari su se brzo promijenile.ž


- To će mi tata gledati! - rekla je Adriana nakon što je Karlo zadao Heleni da poljubi upravo nju. On nije krio oduševljenje .
- Bilo je predivno! Spojio sam dvije najbolje stvari u jednu - rekao je Karlo nakon ženskog poljupca.

Nakon njega, Marino je odlučio zapapriti situaciju i Karlu je zadao da poljubi bilo kojeg muškarca.

Pogledajte koji showbizz brakovi su kratko trajali.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lukathereem
07:58 17.04.2019.

Opet LGBT za zajednica dobiva tv program