urnebesno

Legendarna Sharon Stone (63) pokušala ponoviti scenu iz 'Sirovih strasti' i nasmijala fanove

Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sharon Stone
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
04.07.2021.
u 09:00
Prije nekoliko mjeseci ispričala je kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino međunožje u sceni gdje je prekrižila noge.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Sharon Stone (63) oduševila je obožavatelje najnovijom fotografijom na kojoj je pokušala rekreirati jednu od svojih kultnih scena. Naime, pozirala je u majici na kojoj je prikazana scena iz filma "Sirove strasti" koji je snimljen prije gotovo 30 godina. 

Odlučila se našaliti s pratiteljima i pozirala u majici držeći cigaretu baš kao i u sceni. Iako, ovoga puta kao cigareta joj je poslužila samo olovka. 

"Bila tamo, odradila to i sad imam majicu", napisala je u opisu fotografije. 

Foto: Screenshot

"Ovo je odlično", "Želim tvoju majicu", "Ti si ikona", pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Sharon je u tom filmu glumila ubojicu Catherine Tramell koja se upušta u vruću aferu s policijskim istražiteljem zaduženim za slučaj ubojstva njezinog dečka. Istražitelja glumi Michael Douglas, a scena oslikana na njezinoj majici upravo je ona u kojoj provokativno prekriži noge dok je Douglas ispituje.

Prije nekoliko mjeseci ispričala je kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino međunožje u sceni gdje je prekrižila noge. Naime, ona je mislila kako se ništa neće vidjeti na ekranu jer joj je tako rekao redatelj. Iako se u sceni ipak sve vidjelo, ona je odlučila pristati da sve ostane tako kako je. 

VIDEO>> Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.