HAILIE JADE SCOTT

Eminemova kći objavila video bez šminke, pratitelji: 'Izgledaš isto kao tata na početku'

Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
23.09.2021.
u 12:09
- Zbilja si Eminemova kopija - primijetio je jedan pratitelj u komentarima ispod videa kojeg je objavila djevojka.
Pogledaj originalni članak

Hailie Jade Scott (25) kćer je poznatog glazbenika Eminema (48), a njegovoj publici poznata je po sudjelovanju u spotu za pjesmu 'Hailie's Song'. Pjesma je to koju je glazbenik njoj posvetio kao svom biološkom djetetu. U tom glazbenom videu Hailie se pojavljuje kao djevojčica od sedam godina.

Foto: Youtube screenshot
Danas je ona već odrasla žena te vodi privatan život. Na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje, a teme koje pokriva su šminka i moda. Nedavno objavila video u kojem ne nosi šminku, a područje za komentare vrvjelo je isticanjem kako jako liči svome ocu. "Izgledaš isto kao tata na početku", jedan je komentar.  "Zbilja si Eminemova kopija", primijetila je druga osoba, a neki su istaknuli želju da snimi video s ocem. "Napravi video s tatom, treba nam to", glasila je želja. Pratitelji su istaknuli u komentarima i njezinu ljepotu te je dobila mnogo komplimenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Inače, Eminemovu kćer na Instagramu prati 2.2 milijuna ljudi. Na većini fotografija djevojka pozira sama, a vidi se njezina ljubav prema modi i make upu te trud oko objava. Dodajmo još da slavni glazbenik uz Hailie ima još dvije kćeri Alainu Mathers (27) i Whitney Mathers (19) koje je posvojio početkom 2000-ih.

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji 'Seks i grad'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.