objasnila sve

Barbara Kolar oprašta se od kolega, odlazi s posla nakon 12 godina: 'Baš si me rastužila'

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.11.2020.
u 14:15
Sve je objasnila u kratkom statusu te je napisala kako su joj suradnici na Anteni u ovih 12 godina bili mnogo više od kolega.
Pogledaj originalni članak

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar na društvenim mrežama otkrila je da nakon 12 godina neće više raditi na Anteni Zagreb. Sve je objasnila u kratkom statusu te je napisala kako su joj suradnici u ovih 12 godina bili mnogo više od kolega. 

Foto: Instagram

"Kraj jedne ere. Budući da sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno vise od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima", napisala je Kolar.

Pratitelji su joj odmah poručili da im je žao što odlazi, ali su joj poželjeli i sreću. 

"Baš si me rastužila; od 2008. je prošlo puno, ali tvoju razinu elokventnosti nitko nije ni otprilike dosegao... falit ćeš, ali sretno kud god krenula", samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja. 

Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Borna Filić/PIXSEL

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.