Ne mogu im odoljeti

Žene u ova tri horoskopska znaka najprivlačnije su muškarcima, evo i zašto

Foto: Shutterstock
Žene u ova tri horoskopska znaka najprivlačnije su muškarcima, evo i zašto
21.05.2020.
u 07:00
Astrologija kaže da su žene u ova tri horoskopska znaka najviše privlačne muškarcima i da ih obaraju s nogu. Otkrijte jeste li i vi među njima.
Pogledaj originalni članak

Svaka osoba ima neke kriterije i karakteristike koje traži u partneru, ali astrologija kaže da žene u ovim horoskopskim znakovima privlače muškarce bez imalo truda i bez obzira na njihove kriterije. Njihova karizma i nevjerojatna osobnost privlače pažnju. Pink Villa donosi tri znaka koji muškarce obaraju s nogu.

Tek 12 posto muškaraca obavlja kućanske poslove svaki dan:

Bik
Žene rođene u znaku Bika jako su šarmantne, a muškarci za njima lude. Žive život po svojim pravilima i vole muškarce koji im se mogu prilagoditi. Njihova bezbrižnost nešto je što najviše privlači suprotni spol.

Škorpion
One privlače svojom ljepotom i ponašanjem. Same sebi daju jako mnogo vremena pri biranju partnera kako bi dobro odabrale. Teško ih je impresionirati, a muškarce to jako privlači.

Blizanac
Uspoređuje ih se s anđelima. Jako su društvene, a privlače ih muškarci koji su spremni sve žrtvovati zbog njih. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:05 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m