Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veze nisu za njih

Ova tri horoskopska znaka uživaju u samoći: Prije će biti solo nego u ljubavnoj vezi

Shutterstock
20.05.2020.
u 07:00

Nekim ljudima ljubavni status ništa ne predstavlja u životu i vole biti sami. Jednostavno, veze nisu za njih.

Ljubavna veza može jako pozitivno djelovati na osobu jer je lijepo kraj sebe imati nekoga s kim možete dijeliti svaki trenutak svog života. Ipak, ljubavne veze ne predstavljaju svakome savršensto. Postoje ljudi koji uživaju u samoći i slobodi, a ulazak u neki ljubavni odnos izbjegavaju, piše PinkVilla.

Ova tri horoskopska znaka ne vole biti u vezi.

Djevica
Perfekcionisti koji planiraju svoj život jako puno unaprijed. Toliko se drže plana da neće preskočiti ni najmanji detalj u putovanju do cilja i nije im bitno je li na tom putovanju s njima partner ili su sami. Imaju i visoke kriterije u biranju partnera, smatraju sebe savršenom osobom, pa žele istu takvu kraj sebe. Misle da ima puno više prednosti u tome da su sami nego u vezi.

Kako izgleda kada zaruke krenu krivo, pogledajte u videu:

Ribe
Ribe su jako kreativne i većinu vremena vole provesti na taj način. Nisu baš društvene osobe, pa biti solo njima savršeno odgovara. Ulazak u vezu može pokvariti njihov mali svijet koji si stvore. Osoba ih mora oboriti s nogu i moraju osjetiti jaku povezanost, pa će radije biti sami dok se takav netko ne pojavi.

Lav
Jako vole biti u centru pažnje, do te mjere da se stalno natječu s partnerom. Iako vole primati pažnju, ne vole ju davati. Također, ne vole se vezati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije