Korisno

Otkrila kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće uz pomoću samo jedne stvari

Foto: TikTok
Otkrila kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće uz pomoću samo jedne stvari
10.05.2021.
u 07:00
Pokazala je majicu "prije" i "nakon" čišćenja, otkrivajući da su mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je vraćena u besprijekornu bijelu boju.
Pogledaj originalni članak

Ništa ne može pokvariti raspoloženje poput otkrića da naša omiljena odjeća ima žute mrlje od znoja. Bijela odjeća najgore podnosi ove promjene, a čini se da uobičajene metode čišćenja ne djeluju uvijek, kako prenosi Mirror.

Međutim, jedna majka, Chantel Mila, na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako očistiti mrlje od znoja s bijele odjeće te oduševila mnoge. Sve što je potrebno za ovaj trik su tablete za protezu.

@mama_mila_

🧼 Follow for more time-saving cleaning hacks 🧼 ##laundrytok ##laundryhacks ##cleaninghacks

♬ Let Me Think About It - Ida Corr & Fedde Le Grand

Pokazala je majicu "prije" i "nakon" čišćenja, otkrivajući da su mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je vraćena u besprijekornu bijelu boju.

Napisala je: - Natopite u toploj vodi s dvjema tabletama za protezu oko pola sata. Operite kao i obično. Tablete za proteze imaju svojstva izbjeljivanja i razgrađuju mrlje na bijeloj odjeći. -

Mnogi su brzo ostali oduševljeni ovim trikom, a njezin video postao je popularan na TikToku. - Sjajna ideja! Moram ovo isprobati na ljeto - samo je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Lake plastične vrećice od 1. siječnja 2022. odlaze u povijest:

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Procvale biljke pored odlagališta otpada sa svakim vjetrom prekrivene najlonskim vrećicama

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

K0
Konjina2.0
08:47 10.05.2021.

puno lakše je kupiti perspirator i mazat se dnevno