Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Siniša Komnenović novi je izvršni direktor tvrtke Baumit Hrvatska

21.03.2024.
u 11:28

Komnenović je karijeru započeo u međunarodnoj tvrtki Procter & Gamble, gdje je kroz niz komercijalnih pozicija stekao temeljno razumijevanje tržišnih dinamika i potrošačkih trendova.

Siniša Komnenović od početka ožujka novi je izvršni direktor tvrtke (CEO) Baumit Hrvatska. S iskustvom stečenim u vodećim naftnim kompanijama i kompanijama robe široke potrošnje (FMCG), Komnenović donosi sa sobom duboki uvid u različita tržišta, potrošačke navike i poslovne strategije koje obećavaju nastavak uspješnosti poslovanja Baumita, objavili su iz Baumit Grupe, jednog od tržišnih lidera u području proizvodnje fasadnih sustava.

Komnenović je karijeru započeo u međunarodnoj tvrtki Procter & Gamble, gdje je kroz niz komercijalnih pozicija stekao temeljno razumijevanje tržišnih dinamika i potrošačkih trendova. Nakon toga je bio direktor prodaje za Hrvatsku i Sloveniju u tvrtki Pernod Ricard, a posljednjih sedam godina predsjednik uprave Tifona, člana MOL Grupe, gdje je, osim ekonomskih, imao i dobre rezultate u upravljanju ljudskim resursima, potvrđujući tezu da su zadovoljni djelatnici ključ održivog uspjeha poslovanja.

- Njegovo iskustvo u razvoju poslovanja, kao i akademsko obrazovanje, čine ga iznimno kvalificiranim za vođenje tvrtke Baumit Hrvatska - priopćili su iz kompanije.

Dosadašnji direktor Baumita Hrvatska Dorijan Rajković, koji je posljednjih pet godina vodio kompaniju, preuzeo je pak ulogu izvršnog direktora (CEO) Baumit Grupe.

- Njegovo bogato iskustvo tijekom 15-godišnjeg poslovnog boravka u Schmid Industrie Holdingu, uključujući ulogu direktora tvrtke I.T.V. Murexin, pruža mu jedinstvenu perspektivu i strateški uvid u industriju. Vjerujemo da će gospodin Rajković, svojom stručnošću i vizijom, uspješno voditi Baumit Grupu u njezinih 23 zemlje diljem Europe - naglasili su iz Baumit Grupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije