Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li se u Saboru otkriti karte tko je za Ukrajinu, a tko protiv

Zagreb: Sabor glasovanjem zavrsio 12. sjednicu
Patrik Macek/PIXSELL
24.11.2022. u 07:59

Bizarno je objašnjenje da se dolaskom ukrajinskih vojnika stavlja meta na leđa hrvatskom narodu. Je li EU postala meta? Je li NATO meta? I kako to Hrvatska može pobjeći od zajedničke sudbine zemalja EU u ovom sukobu?

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar Grey Eagle
Grey Eagle
08:35 24.11.2022.

sramota je u trenutku kad 2.vojna sila svijeta razara bitno manjeg i slabijeg susjeda jer mu želi oteti teritorij, kukavički i oportunistički se držati po strani! pogotovo je sramotno jer smo sami doživjeli isto takvu brutalnu agresiju susjedne zemlje, uz slabu pomoć drugih država pa bismo tim više trebali shvatiti kako je sada jadnim ukrajincima koji se bore protiv druge vojne sile svijeta! bez pomoći zapada, ukrajina bi već na početku bila poražena, a ukrajinci bi postali rusko roblje! moralna obveza svih normalnih ljudi je podržati žrtvino pravo na obranu od krvave agresije!

Avatar zapadna turska
zapadna turska
08:37 24.11.2022.

kako itko se se smatra čovjekom može uopće dovoditi u pitanje pomoć žrtvi ukrajini?

DU
Deleted user
08:36 24.11.2022.

ja stvarno nemam rijeci za onu malu-malogradjansku hrvatsku na celu s ruskim gubernatorom milanovicem. covjek je vrijedan prezira, za mene vise nije predsjednik ove drzave, nek on i njegovi trabanti od.... u troskoku tamo gdje i pripadaju: u "3 lepe dodikove".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije