Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naoružanje

Ukrajinci u ozbiljnim problemima: Iscrpili su sovjetske zalihe oružja i sad su potpuno ovisni o drugima

13.06.2022.
u 20:35

Ukrajina, bivša sovjetska država, dugo se oslanjala na sovjetsku i rusku vojnu opremu koja se ne može lako zamijeniti oružjem zapadnih susjeda

Komentara 28

DU
Deleted user
21:38 13.06.2022.

Putin radi isto što i Hitl_er, onaj tko to ne vidi ima ozbiljne probleme. Na žalost među ostalim mutavi se prave Francuzi, Nijemci, Austrijanci, Talijani i Mađari. Dakle ukrajini treba velika količina oraužja jer se radi o gotovo miljun vojnika i fronti dugoj preko 2000 km od čega je trenutno aktivno oko 1100 km.

DU
Deleted user
21:34 13.06.2022.

Napadno izostaju vijesti s ratišta. Nema portala koji ne šuti, kao neke šture rečenice...... Srušen je i treći most na Donjecu i Sjeverodonjeck je odsječen od pozadine. Piše se kako civili nd mogu iz grada, a ne piše se o o tome da je ukrajinska vojska u okruženju i da ne može van iz grada. Identično kao u Mariupolju, sklonili su se u tvornicu Azot i to je jedina točka odakle se još pruža otpor. Završit će trakavicom od mjesec dana dok se ne predaju ili ne izginu. Istovremeno se priprema udar na Druzhivku i Priviliju koji su na drugoj obali Donjeca. Hirske je pred padom i nakon zauzimanje slijedi fokus na Lisičansk. Padom Lisičanska automatski padaju Soledar i Siversk. Tima je otvoren put sa istoka prema Slavjansku i Kramatorsku i udruženi sa sjevernom armijom ta dva grada će pasti vrlo brzo. Sve što nakon toga ostaje za osvojiti u Donbasu je niz gradića do 20000 st Postoji opravdana nada da će Rusi tada stati i utvrditi nove granice i da neće ići dublje u Ukrajinu ili na Odesu.

DU
dugakita
20:57 13.06.2022.

Sada mogu s Rusima zajedno gađati se kamenjem jer su i Rusi prije dva tjedna ostali bez municije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?