Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u kaliforniji

Surfer herojski spasio bebu od sigurne smrti u oceanu

beba (1)
screenshot CBS Los Angeles
04.06.2013.
u 14:20

Patrick Watson, 46-godišnji surfer, herojski je spasio djevojčicu nakon što ju je val odnio iz majčinih ruku u ocean na jednoj plaži u južnoj Kaliforniji.

Jedan surfer herojski je spasio bebu nakon što ju je val odnio iz majčinih ruku u ocean na plaži u južnoj Kaliforniji.

Patrick Watson (46) otišao je sa svojim 18-godišnjim sinom daskati u Aliso Beach Park u subotu, gdje su valovi bili visoki i do 1.5 metra, javlja CBS Los Angeles. Zajedničko uživanje oca i sina naglo je bilo prekinuto kada su vidjeli da je u vodi nestala djevojčica, a budući da na plaži nije bilo spasitelja, odmah su otrčali u vodu.

– Tražio sam okolo, valovi su dolazili.... tada sam na trenutak vidio kako nešto prolazi pored mene, kazao je Watson. Ispričao je da je napipao nešto što mu se činilo da je pelena te da je u tom trenutku zgrabio bebu i izvukao je iznad vode. Kada je došao obale, djetetova majka trčala je prema njemu.

– Nikad to neću zaboraviti, gledala je u mene u totalnom očaju, tresla se i vrištala: "Moje dijete!" Watson je dodao i da je pokušala reći hvala, ali bila je previše izbezumljena.

Watson nikada nije saznao bebino i majčino ime, no sretan je što je bio tamo i pomogao.

Kada je djevojčica iskašljala vodu i počela vrištati, to je bio prekrasan zvuk, rekao je 46-godišnji surfer.

>> Pit bull spasio tromjesečnu bebu od otmičara

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
16:52 21.01.2015.

Dali je normalna majka kada bebu vodi na valove od 1,5 m.Treba joj oduzeti dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije