Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK - ZNOJMO 5:0

Medvjedi na korak do polufinala!

KHL Medveščak (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
23.02.2012.
u 21:54

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u Ledenoj dvorani češki Znojmo s 5:0 te u četvrtfinalnoj seriji EBEL-a vode 3-0!

Današnju utakmicu Medveščaka i Znojma najbolje je opisalo skandiranje navijača potkraj utakmice. “Trpanje, trpanje, trpanje”, pjevalo je 6500 navijača u Ledenoj, a semafor je pokazivao 5:0 za Medveščak, što je ostao i konačan rezultat.

Martinović ranije pod tuš

Golove za medvjede postizali su Siddal (2), Letang, Day i MacAulay, a Čehe su slomili u samo pet minuta (21. do 26.), kada su od 0:0 došli do 4:0.

Trener Medveščaka Marty Raymond izdvojio je sjajnog Kristana, koji je peti put ove sezone spustio gol na kraju utakmice (vratarski običaj kada ne primi gol). Lix je imao 25 obrana, a kod pogotka Daya upisao je treću asistenciju ove sezone.

- Priznajem, jako sam dvojio uoči prve utakmice između Ouzasa i Kristana, pogotovo jer Lix psihički nije bio na potrebnoj razini. Srećom, trener vratara dignuo je Kristanovu formu i zato sam mu dao prednost. A za zadnje dvije utakmice puno mu je pomogao i razgovor s psihologom – otkrio je Marty Raymond.

Medvjedi su se sa Česima opet dobro potukli, a najvatreniji su bili Zanoški i Martinović, koji je zbog tučnjave otišao pod tuš prije kraja utakmice.

Alba ponizila Olimpiju

– Trener Znojma nakon prošle utakmice rekao je da su bolja momčad i da su zaslužili pobjedu. Nadam se da će sada zašutjeti – poručio je napadač Medveščaka Zanoški.

Iduću utakmicu Medveščak i Znojmo igraju u nedjelju u Češkoj. Razlika u klasi je velika, trebalo bi se dogoditi čudo da Česi preokrenu.

– U doigravanju je uvijek najteže doći do te odlučujuće pobjede, no nikada u karijeri nisam ispao nakon što smo poveli 3-0 u seriji. Siguran sam da neću ni sada – rekao je napadač Medveščaka Matt Siddal.

– Vjerojatno ću poštedjeti Kristana, jer ovih je dana termin rođenja njegovog djeteta – zaključio je pak Raymond.

Rezultati 3. utakmica četvrtfinala: Medveščak - Znojmo 5:0 (3-0), Linz - Vienna Capitals 3:0 (2-1), Alba Volan - Olimpija 8:1 (2-1), Red Bull Salzburg - KAC 4:2 (2-1). Igra se na četiri dobivene utakmice.


Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Django
Django
23:53 23.02.2012.

Alba ponizila Olimpiju ---- Riječ poniziti uveli su naši polupismeni i pluodgojeni novinarčići. U športu taj pojam ne postoji ! Protivnika možeš pobijediti, ali nekoga ponižavati - to športaši ne rade !

NA
napredak
06:03 24.02.2012.

tu si potpuno u pravu ,no to sto su slovenci napravili prije doigravanja (pustili utakmicu) zasluzili su da se tako pise o njima

XY
xyxyxy
07:21 24.02.2012.

A jadan Kristan, po novinama ga zadnje vrijeme razvlače s tim da ima psihičkih problema, da nije u formi, kao da je čudno što je čovjek nervozan zbog djeteta. A i ne može on savršeno braniti sve moguće utakmice. Sd Medveščak ima i super drugog golmana, pa neka ovu četvrtu utakmicu dadu njemu da brani, i s njim će bez problema pobjediti, a Kristan neka ode ženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije