Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo slavni hokejaš, partner druge tenisačice svijeta: 'Voljeli su ga svi, bio je snažan'

reuters
19.03.2024.
u 08:33

Kolcov je u kartijeri igrao za Pittsburgh Penguinse u NHL-u, ali i u nizu ruskih klubova

Nekadašnji bjeloruski hokejaš Konstantin Kolcov iznenada je preminuo u 43. godini. Osim što je bio igrač u najboljoj ligi svijeta, sjevernoameričkom NHL-u, bio je poznat i po tome što je bio partner slavne tenisačice, Arine Sabalenke.

"S dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je trener Salavata Yulaeva, Konstantin Kolcov, preminuo. Bio je snažna i vesela osoba, voljen i poštovan od igrača, suigrača i navijača", objavio je Salavat Yulaev, klub u kojem je bio trener.

Inače, Kolcov je nedavno, u siječnju, bio na tribinama u Melbourneu gdje je Sabalenka osvojila prvi Grand Slam turnir sezone, Australian Open. Kolcov je u karijeri igrao za Pittsburgh Penguinse u NHL-u, ali i u nizu ruskih klubova.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mizimojzi
09:15 19.03.2024.

Kolko pfzajzera ili onih drugih? 3 ili jos i buster?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije