Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Bivši svjetski prvak (29) poginuo je u teškoj nesreći: 'Još se nadam da ćeš odgovoriti na poruku'

Foto: Nic Kerdiles Instagram
26.09.2023.
u 12:17

Kerdiles je vozio svoj motora i proletio je kroz znak 'Stop“ i zabio se u vozilo ispred njega. Iako je nedugo poslije nesreće prebačen u lokalnu bolnicu, nakon nekoliko sati je podlegao ozljedama i preminuo.

Nic Kerdiles, nekadašnja hokejaška zvezda i mladić koji je u dresu reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država osvojio dvije zlatne medalje na svjetskim prvenstvima u juniorskoj konkurenciji, poginuo je u teškoj nesreći koja se dogodila u Nashvilleu. Kerdiles je vozio svoj motora i proletio je kroz znak 'Stop“ i zabio se u vozilo ispred njega. Iako je nedugo poslije nesreće prebačen u lokalnu bolnicu, nakon nekoliko sati je podlegao ozljedama i preminuo.

Kerdiles se hokejom počeo baviti kao dječak igrajući verziju na rolama, a sa osam godina je prešao na verziju ovog sporta na ledu, gdje je igrao za Kingse iz Los Angelesa, točnije juniorsku momčad. Potom je nastupšao za Vinsconsin te osvojio VCHA prvenstvo, a 2013. je dobio i nagradu za najboljeg igrača lige..

VEZANI ČLANCI:

U istom vremenskom razdoblju u dresu mlađih kategorija reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država osvojio je dvije zlatne medalje na svjetskom prvenstvu uz jednu srebrnu medalju. U NHL je stigao 2012. godine kao 36. pick Anaheim Ducksa, ali nije imao zapažene rezultate pa se prebacio u AHL gdje je briljirao. 

Pored sportske karijere bio je poznat i kao zaručnik Savannah Crisley, američke reality zvijezde. Njih dvoje su nakon dve godine veze objavili kako su zručeni, ali su godinu dana kasnije odlučili da prekinu zaruke.

- Nebo je dobilo najljepšeg anđela… Još uvijek se nadam da ćeš mi odgovoriti na poruku. Nedostaješ mi i volim te. Voljeli smo se jako i ne mogu dočekati da zajedno vozimo motor pokraj nebeskih plaža jednog dana - napisala je na Instagramu.

 

 

Komentara 1

MI
mikimouse12
12:46 26.09.2023.

zasto da zalim na konja koji ne postuje znakove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije