Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plivao kod Tobaga

Strava u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
26.04.2024.
u 22:27

Svjedoci su rekli da je 64-godišnjak kod Tobaga bio u vodi samo do struka kada je napadnut

Britanac (64) hospitaliziran je nakon što ga je napao morski pas dok je plivao kod Tobaga. Turist, koji se sada nalazi na intenzivnoj, zadobio je ozljede lijeve ruke, lijevog bedra i trbuha jučer ujutro nakon što je plivao u blizini hotela. 

Morski pas napao ga je desetak metara od obale. Svjedoci vjeruju da je predator bio dugačak oko 3 metra. Kao mjera predostrožnosti, javnost je obaviještena da je plaža privremeno zatvorena, a sve aktivnosti tamo su trenutno strogo zabranjene. Svjedoci su rekli da je 64-godišnjak bio u vodi samo do struka kada je napadnut. Neki su pokušali otjerati morskog psa, piše Mirror.

"Isprva sam mislila da je gospodin imao srčani udar i mislila sam da mu pomažu, a onda sam vidjela nekoga kako trči dolje s ručnikom, a zatim peraju kako izlazi iz vode", opisala je svjedokinja iz Sussexa.

 

GALERIJA Znate li koje je najdulje selo u Hrvatskoj? 'Idem kod susjeda tamo može značiti i nekoliko kilometara'
Ilustracija
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije