Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU BILO SPASA

Otkriven uzrok smrti slavnog hokejaša, njegova partnerica doživjela novu tragediju

Screenshot: Instagram
19.03.2024.
u 11:46

Kolcov je s Ufom do prije devet dana bio u sezoni KHL-a, ruske hokejaške lige u kojoj je svojedobno sudjelovao i zagrebački Medveščak

Nekadašnji bjeloruski hokejaš Konstantin Kolcov preminuo je ovoga utorka u Miamiju. Svi su svjetski mediji izvijestili o smrti nekadašnjeg ruskog reprezentativca u 43. godini života. Kolcov je nakon bogate igračke karijere radio u klubu Salavat Julajev iz Ufe, gdje je bio pomoćni trener.

Kolcov je s Ufom do prije devet dana bio u sezoni KHL-a, ruske hokejaške lige u kojoj je svojedobno sudjelovao i zagrebački Medveščak. Njegov klub tada je ispao iz doigravanja za naslov prvaka, a Kolcov se potom posvetio bodrenju svoje djevojke, tenisačice Arine Sabalenke s kojom je bio u Indian Wellsu i Miamiju.

Kolcov je preminuo od tromboembolije pluća. Navodno, jedan se krvni ugrušak odvojio i putovao kroz krvotok te tako uzrokovao začepljenje organa. Nema informacija o tome je li Kolcov imao prijašnjih zdravstvenih problema.

Njegova djevojka, inače druga tenisačica svijeta, još uvijek se nije oglasila. Poznato je da je nedavno ostala i bez oca, a ovo je nova tragedija koja joj se dogodila.

"S dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je trener Salavata Julajeva, Konstantin Kolcov, preminuo. Bio je snažna i vesela osoba, voljen i poštovan od igrača, suigrača i navijača", objavio je klub Salavat Julajev u kojem je bio trener.


Ključne riječi

Komentara 5

EL
EldersWisdom
12:11 19.03.2024.

Bas cudno. Otkud ugrusci kod sportasa? Nego, potpuno nevezano za temu, zna li se koliko je cjepiva primio?

Avatar Heisenberg
Heisenberg
12:23 19.03.2024.

Stotine tisuća umrlih mlađih, zdravih ljudi je najbolji dokaz štetnosti otrova kojega su primili milijuni u najvećem eksperimentu u povijesti čovječanstva. Danas neki portali prenose "dokaze" kao je upravo taj otrov izvanredno blagotvoran i kako spriječava krvne ugruške!!!

Avatar Felix24
Felix24
13:05 19.03.2024.

MRNa . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije