Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK - ZNOJMO 5:0
Povratak na članak

Medvjedi na korak do polufinala!

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u Ledenoj dvorani češki Znojmo s 5:0 te u četvrtfinalnoj seriji EBEL-a vode 3-0!

Komentari 6

Avatar Django
Django
23:53 23.02.2012.

Alba ponizila Olimpiju ---- Riječ poniziti uveli su naši polupismeni i pluodgojeni novinarčići. U športu taj pojam ne postoji ! Protivnika možeš pobijediti, ali nekoga ponižavati - to športaši ne rade !

VL
NA
napredak
06:03 24.02.2012.

tu si potpuno u pravu ,no to sto su slovenci napravili prije doigravanja (pustili utakmicu) zasluzili su da se tako pise o njima

VL
XY
xyxyxy
07:21 24.02.2012.

A jadan Kristan, po novinama ga zadnje vrijeme razvlače s tim da ima psihičkih problema, da nije u formi, kao da je čudno što je čovjek nervozan zbog djeteta. A i ne može on savršeno braniti sve moguće utakmice. Sd Medveščak ima i super drugog golmana, pa neka ovu četvrtu utakmicu dadu njemu da brani, i s njim će bez problema pobjediti, a Kristan neka ode ženi.

VL
NI
nisde
10:43 24.02.2012.

Django je napisao/la: ---------------------------------------------------- apsolutno se slažem sa tobom,ali ne i u ovom slučaju,gdje nam je janez da nam malo komentira kako se igra hokej u EU,i kako se slovence ponizuje u svakom sportu sve više i više...

VL
TA
tapiros
12:28 24.02.2012.

Svaka čast! I sada opet na put od 1000km - definitivno se mogao izbjeći jedan takav put da je sustav 2-3-2 ili slični. I zamislite da sada Česi dobiju dvije utakmice - koliko je to novih putovanja i za njihh i nas... ponavljam sustav natjecanja u doigravanju je katastrofalan!

VL
KL
klubuhb1
14:15 24.02.2012.

OK, u športu možda ne postoji riječ \"ponižavanje\", fučka mi se kako če netko reči. Po vašemu neznam što reči za nekoga tko si naštima protivnika a onda izgubi sa 7:2 i 8:1 te pobijedi na jedvite jade 2.1 na svom terenu. Za mene je to i ponižavajuče i blamaža i td, itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.