Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noelle

Hit vunene kape u bojama idealne za sve trendseterice

Isabela Rakonić i Noelle kape
Foto: PR FOTO
1/11
16.12.2015.
u 14:02

Noelle kape dolaze u 10 boja: bijela, bež, žuta, narančasta, crvena, plava, tamnoplava, siva, smeđa i crna

Tople vunene kape s krznenim dodatkom neizostavan su modni komad ove zime. Da je popularni krzneni „coflek“ na pletenim kapama hit modni dodatak već nekoliko sezona, svjedoče i brojne poznate trendseterice koje mu nisu mogle odoljeti. Naša poznata modna blogerica Isabella Rakonić isprobala je kape u bojama novog brenda Noelle koji je prvi put na hrvatskom tržištu dostupan u svim BIPA trgovinama.

Noelle kape dolaze u 10 boja: bijela, bež, žuta, narančasta, crvena, plava, tamno plava, siva, smeđa i crna. Da se lako mogu uklopiti u svaki stajling, pokazala je Isabella kombinirajući odlične street style kombinacije s omiljenim vunenim kapama. 

Osim što savršeno grije i upotpunjuje zimske odjevne kombinacije, Noelle kapa s popularnom cijenom od 69,90 kuna, odličan je izbor za blagdanski poklon. 

U iščekivanju pravih zimskih praznika i radosti na skijalištima ili dočeka Nove godine na hladnim zimskim trgovima, vunene kape u bojama obogatit će svaku odjevnu kombinaciju. Nekad su ih nosila samo djeca, a danas, zahvaljujući modnim uzorima iz svjetskih časopisa, vunene kape obožavaju svi.

Pružaju dozu opuštenosti i ležernosti, a one s krznenim dodatkom daje dozu šarma. Iako smo ih navikli vidjeti uglavnom u neutralnim tonovima, Noelle kape dolaze u deset boja te svatko može pronaći svoju omiljenu nijansu, od jarkih do zagasitih.

>>Glamurozna revija za koju vam nije potrebna pozivnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije