Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb IN Style u Westgateu

Glamurozna revija za koju vam nije potrebna pozivnica

Zagreb In Style
Foto: Srećko Rundić
1/3
16.12.2015.
u 10:12

Modni kritičar i dizajner Boris Banović je gost večeri, a na reviji će predstaviti mušku i žensku kolekciju koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju

Blagdansko izdanje modne manifestacije Zagreb IN Style powered by Bleu Homme održat će se u Westgateu u subotu, 19. prosinca u 20:00 sati., a na njemu će svoje aktualne kolekcije predstaviti brojni dizajneri odjeće i nakita.

– Pokrovitelj novog izdanja Zagreb IN Stylea je globalni brend Bleu Homme, odnedavna prisutan i u Hrvatskoj. Kampanju za Bleu homme potpisuje mladi modni fotograf Srećko Rundić, ovogodišnji pobjednik Elle Fashion Foto Talenta, a jedan od manekena je i švedski nogometaš bosansko-hercegovačkih korijena Sonny Hamulić Karlsson, igrač Syrianska FC-a koji je od imigrantskog kluba dosegao prvu ligu Švedske i postao renomirani nogometni klub – kaže organizator Alen Ljubić.

Odlične kolekcije i neodoljivi modni dodaci

Modni kritičar i dizajner Boris Banović je gost večeri, a na reviji će predstaviti  mušku i žensku kolekciju koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju.

Klara Ivanović  predstavlja kolekciju "Bird of paradise" svog brenda Carol inspiriranu rajskim pticama i cvjetovima magnolija pa će posjetitelji moću uživati u ručno oslikanim tkaninama koje su zaštitni znak ove poznate zadarske dizajnerice.

Najnovije kolekcije nakita predstavit će dizajnerice Iva Horvat i Vesna Markanović, a Martina Kuntić na Zagreb IN Style donosi  ženstvenu liniju kupaćih kostima "Tropical glow by Agjamal" za ljeto 2016.

Dizajnerica Iva Magdić predstavlja razigranu kolekciju pod nazivom "WORM.up" kao stvorenu da osvježi tmurne i maglovite zimske dane zanimljivim odjevnim komadima i modnim dodacima.

Ratka Marković dolazi sa ženstvenom kolekcijom svog brenda  Bianco Nero, a Božena Bratović Smolić publici će predstaviti svoj Becha brend u kojem glavnu riječ vode slike s platna pretočene na svaki komad odjeće.

I ne samo moda...

Osim glamurozne revije, posjetitelji Westgatea imat će prigodu sudjelovati i na ekskluzivnom predstavljanju nove parfemske linije Ever Bloom poznatog brenda Shiseido. Vrijeme je darivanja pa je i organizator Zagreb IN Stylea Alen Ljubić za posjetitelje pripremio zanimljive prezentacije i darove iznenađenja.

>>Održan casting za Zagreb IN Style

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije