Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveno

Pitanja o orgazmu koje se žene ne usude izgovoriti

seks, orgazam
Foto: Shutterstock
18.02.2015.
u 21:00

Nije mali broj žena koje bez problema doživljavaju orgazme kada su same, ali im s partnerom to ne polazi za rukom

1. Što da napravim kako bih doživjela orgazam?

Otkrijte čari masturbacije. Vježbajte, vježbajte i samo vježbajte! Kasnije, podijelite s partnerom to što ste naučili. Najvažnije je da zaboravite da je orgazam cilj: istražujte svoje tijelo i otkrijte što vam se sviđa, jer ne reagiraju sve žene na isti način stimulacije.

2. Nekad uspijem doživjeti orgazam, a nekad ne. Zašto je tako?

Ne postoji strogo definiran razlog, ali to se događa velikom broju žena (iako rjeđe, događa se i muškarcima, naravno). Raspoloženje, hormonske promjene i stres mogu imati puno utjecaja na mogućnost postizanja orgazma, jer se miješaju u rad neurotransmitera (kemijskih “nosača” informacija). Postoji više od 50 neurotransmitera u tijelu i sasvim je moguće da psihičko stanje može utjecati na njihovo funckioniranje i tako vas spriječiti da doživite orgazam.

.3. Teško mi je doživjeti orgazam s partnerom

Nije mali broj žena koje bez problema doživljavaju orgazme kada su same, ali im s partnerom to ne polazi za rukom. Razlog za to može biti sramežljivost i nedovoljna opuštenost, kao i suzdržavanje od toga da kažete svom dragom što vam točno odgovara. Ovdje zapravo nema govora o realnom problemu, jer je s vama očigledno sve u redu. Jedino što nedostaje jesu povjerenje i otvoren razgovor na temu seksa.

4. Glumila sam orgazme i sada ne znam kako to da kažem partneru

Neke stvari je jednostavno teško reći i nema načina da se to olakša, pa zato bez previše razmišljanja – recite! Objasnite mu da vam je teško da doživite orgazam, recite mu kada ste počeli glumiti, kao i da niste imali nikakvu lošu namjeru. Nemojte se pravdati, ispričajte kako stvari stoje i objasnite da je to puno češći slučaj nego što muškarci pretpostavljaju. U različitim anketama otkriveno je da je čak do 80 posto žena glumilo ili glumi orgazam, dok je najveći broj muškaraca uvjeren u to da njihova partnerica uvijek svrši.

>>Je li vam ovo palo na pamet? Isprobajte ove savjete za odličan seks

 

Komentara 6

Avatar ucjena
ucjena
06:41 19.02.2015.

najbolji pokazatelj, ako ujutro, Bara po dvoru, hrani kokice pi pi pi pi pi , onda je dobila, po kapslu i stresla se, ako kaze vrag vam mater, jedite, nista nije bilo, sref je bil pijan, pa stresel sebe, a baru tko j, pst( sused Joza) iza stoga sjena.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:51 19.02.2015.

evo, opet neki veliki znalac poboljsava zivot (pa tako i spolni) stoci sitnog zuba.

AU
aunekustvar
08:07 19.02.2015.

Sa ženama treba općiti u njihov mozak a ne u međunožje. Pa to i one same priznaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije