Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast!

Zrinka Cvitešić angažirana na BBC-jevoj dramskoj seriji

zrinka cvitešić
Foto: Promo
1/7
16.04.2015.
u 19:41

Serija je već krenula sa snimanjem u Londonu, a tema joj je ekonomska kriza koja je pogodila stanovnike ulice Pepys u londonskom predgrađu Clapham...

Zrinka Cvitešić bilježi još jedan uspjeh. Naime, glumicu je angažirao BBC, i to na drami koju snimaju prema knjizi Johna Lanchestera, pišu 24sata.

Serija je već krenula sa snimanjem u Londonu, a tema joj je ekonomska kriza koja je pogodila stanovnike ulice Pepys u londonskom predgrađu Clapham. Lijepoj Zrinki u seriji su partneri Gemma Jones i Toby Jones, koji su oboje ove godine nominirani za prestižnu BAFTA-u.

Glumica u Londonu živi već dvije godine, a tamo je i njen dečko Niko Kranjčar. On igra za londonski nogometni klub Queens Park Rangers.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Zrinka Cvitešić zvijezda je novog spota grupe 'Gracia'

>>Zrinka Cvitešić zbog Kranjčara odbija poslovne ponude?

Komentara 4

NV
novo vriijeme
20:01 16.04.2015.

Koje državne strukture ili parastrukture guraju ovi Zrinku, plaćalo se čak i stavljanje predstava u Londonu da ona može glumiti. Iz iste korpe kao i Severina, ili razne boegradske snahe

KO
komentant
20:35 16.04.2015.

Nije mi jasno zašzo je to neka vjest za nas u HR.

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
13:47 17.04.2015.

Nigdje ni rijeci o ulozi. Poznavajuci Engleze vjerovatno su joj namijenili ulogu neke "jadne istocno europske imigrantice"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije