Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni, zaljubljeni

Vlatka Pokos i Ivica Biljan prošetali se centrom Zagreba držeći se za ruke

vlatka pokos
Foto: Patrik Maček/PIXSELL
1/14
09.07.2015.
u 15:33

Ubrzo su započeli vezu, pa je Vlatka već bila kod njega u posjeti u Kanadi. Sada je on stigao u Zagreb, a dan su iskoristili za romantičnu šetnju centrom grada

Vlatka Pokos ludo je zaljubljena u Ivicu Biljana, 46-godišnjeg Kanađanina hrvatskog podrijetla. Početkom godine upoznali su se u Zagrebu, na večeri kod zajedničkih prijatelja.

Ubrzo su započeli vezu, pa je Vlatka već bila kod njega u posjetu u Kanadi. Sada je on stigao u Zagreb, a dan su iskoristili za romantičnu šetnju centrom grada.

Odjeven u traperice i bijelu košulju, Ivica je sjajno izgledao uz zgodnu Vlatku koja je ovom prilikom bila odjevena u crno. Zbog velike ljubavi s Ivicom, Vlatka je najavila i odlazak u Kanadu, kako bi stalno bili zajedno.

>>Nakon sedam godina Vlatka Pokos ponovo ljubi!

>>Vlatka Pokos: Ne sviđa mi se ovo što Severina danas radi

Komentara 18

IK
ikonoklast
21:02 09.07.2015.

bolje zgleda od vlatkice vjerojatno ima i vise kremica i maskica

LU
Lujo123
23:45 09.07.2015.

Mene bi bilo sram šetati s ovom ostarjelom damicom. Ko zn a je bu ovaj gospon mogel 21 put u 3 danma kak je to delel onaj Talijan. Hajd novinari istražite pa javite. A osim toga kad ova dama mislili napustiti RH kak je obečala?!

KR
krizevcifranc
08:36 10.07.2015.

"Što su mladi i ljepi" pa zar nema nikog mlađeg i ljepšeg nego ova, Severina, Rozga i slične.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije