Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok ona spava

Vlaho Arbulić objavio video preslatke kćeri Luce

luce
Foto: Screenshot
1/10
15.10.2014.
u 17:25

Vlaho Arbulić ponosan je na svoju prekrasnu malu Luce...

Vlaho Arbulić ponosan je na svoju prekrasnu malu Luce.

Stoga na svom Facebooku često objavljuje fotografije djevojčice, a objavio je i video. Dok Vlaho snima, prelijepa curica blaženo spava. Nakon što je objavio snimku curice, prijatelji su ga obasuli pozitivnim komentarima.

Vlaho je Luce dobio s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović, koja je curicu na svijet donijela prije nekoliko dana u poliklinici Podobnik. – Ona je moj kraj i početak, napisao je uz video djevojčice.

 
Loading

My end and my beginning

View on Instagram

>>Pohvalio se na Facebooku fotografijom kćeri Luce uz poruku: ljubav

>>To se zove ljubav! Fani Stipković u ruke primila malu Luce, kći svoje prijateljice Tanje

Komentara 1

BE
berija
17:40 15.10.2014.

Još ne mogu shvatiti zašto bi tko objavio privatne snimke. Ajde svoje, iako mi se to čini čistim ekshibicionizmom, ali snimke svog djeteta, čiju bi privatnost trebao ne samo poštivati već i štititi. A kad bih napisao što mislim o postupku novinara, dobio bi doživotnu zabranu na ovom forumu. Još nešto, a tko je taj tip?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije