Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlaho Arbulić

Pohvalio se na Facebooku fotografijom kćeri Luce uz poruku: ljubav

Luce
Foto: Facebook
1/13
09.10.2014.
u 14:15

Prvog listopada Arbulić je objavio vrlo dirljivu poruku u kojoj je naveo da je u posljednje vrijeme bilo i "zlih jezika", ali to je sve, piše, postalo nevažno kada je primio u ruke svoju kćer koju je rodila Tatjana Dragović.

Ljubav prema djetetu ne može ništa zasjeniti.

Novopečeni tata Vlaho Arbulić pohvalio se na Facebooku objavivši fotografiju svoje kćeri Luce koja je na svijet došla prije nekoliko dana. Mladi je otac uz fotografiju napisao samo: ljubav.

Prvog listopada Arbulić je objavio vrlo dirljivu poruku u kojoj je naveo da je u posljednje vrijeme bilo i "zlih jezika", ali to je sve, piše, postalo nevažno kada je primio u ruke svoju kćer koju je rodila Tatjana Dragović.

"Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti."

>>Tatjana Dragović i kći Luce izišle iz rodilišta. Mama izgleda sjajno! Stigao i Goran

>>Tanja i Goran zbog djece su i nakon razvoda ostali nerazdvojni prijatelji

Komentara 8

GR
grandtour
14:45 09.10.2014.

"...postalo nevažno kada je primio u ruke svoju kćer koju je rodila Tatjana Dragović. " Kao da je dečku dijete rodila surogat majka a ne voljena žena... zaboravili ste ukomponirati Gorana. Današnje novinarstvo je stvarno prešlo sve granice.

TI
timon4
18:57 09.10.2014.

Pred nekoliko dana objavili ste informacije koje očito nisu bile točne. Ne vidim da ste se zbog toga ispričali. Kako možete objavljivati nešto što prije toga niste provjerili. A radi se o malodobnoj djeci. Zar vas to ne uče na tom vašem jadnom "novinarskom" fakultetu.

VD
Vojo Dodevski
16:24 09.10.2014.

ovraca mi se: vec vdanima pishete o svingerskom trokutu, o tome kako neki balavac pravi dijete bivshoj Goranovoj, pa je tu Facebook. I new znash lko je srecniji, bivshi ili sadashnji muz neke tamo koja se porodila posle, vidi chuda, posle samo osam mjesici, shto je svjetsko chudo!? Gdje che vam dusha novinari VL koji ovakvim perverznim temama maltretirate normalan svijet!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije