Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljske svađe

Teške optužbe iznose kći i sin Žuži Jelinek

28.05.2009., Zagreb - Zuzi Jelinek na kavi sa svojom kceri Dianom Marazzom u Maloj kavani na Trgu bana Josipa Jelacica.  Photo: Slavko Midzor/24sata
Foto: Slavko Midzor/24sata
1/5
18.04.2016.
u 08:35

Ivica je ispričao kako ga sestra optužuje da je trovao Žuži i zbog toga je tražila i obdukciju

Nakon smrti Žuži Jelinek, njezin sin Ivica i kći Diana prepiru se oko nasljedstva i uzroka smrti njihove majke. Ivica je za Jutarnji list ispričao kako ga sestra optužuje da je trovao Žuži i zbog toga je tražila i obdukciju. Ivica kaže da je Diana praktički izbacila Žuži iz stana u centru i smjestila je u dom.

Na medijski istup svog brata Diana je odgovorila priopćenjem. “Ako se razgrnu teško opisive, a nažalost u gotovo sto tisuća primjeraka tiskane njegove uvrede, dolazimo do opore istine – da je moj brat bez potrebe poslao našu mamu Žuži u starački dom, iako je ona u stanu imala svu njegu.

Svejedno, kad joj se stanje pogoršalo, a to je bilo odmah po dolasku u starački dom – odbio je poslati je na bolničko liječenje, o čemu posjedujem dokumentaciju”, poručila je Diana.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

>> Šnajderica koja je i Titu rekla: “Ne!”

>> Preminula legendarna Žuži Jelinek

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
09:23 18.04.2016.

Egoistično-samoživi sponzorski izricaj koji je gajila prenjela je i na potomstvo. Zbog toga joj se potomci sad kolju oko nasljedstva. Ono što je stravicno jest egoistican obrazac ponasanja koji su u njenim intervijuima podrzavali mediji i pojedine scenske sponžorušice poputut Sevke..Trbovicke ...Ovo je zivi dokaz sto rastace obitelj i dovodi do dekadencije.

KI
killthesnake
08:46 18.04.2016.

Sramota , nikada dosta novaca ibogatstva , neka vas pohlepa odvede u grob !

DU
Deleted user
09:35 18.04.2016.

Gamad zbog nasljeđa! Tako otrovno protiv rođenog...protiv svog?! Ljudi su zvijeri, kako ovo dvoje, tako i većina komentatora koja piše o trenutnoj vladi i današnjoj Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije