Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijelili i dobro i zlo

Tereza Kesovija održala u Dubrovniku koncert posvećen Arsenu Dediću

tereza kesovija
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
20.08.2015.
u 09:00

Glazbenica posljednjih dana tuguje za Arsenom, a sinoć je u Dubrovniku održala koncert posvećen njemu

Tereza Kesovija održala je u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara koncert. Koncert je održan u ljetnikovcu Skočibuha, a posvećen je njezinu preminulom prijatelju Arsenu Dediću. Glazbenica posljednjih dana tuguje za Arsenom, a ovih dana nam je otkrila kako će zauvijek pamtiti njegovu zadnju proslavu rođendana.

– Dijelili smo dobro i zlo, pomagali jedno drugom cijeli život. Znali smo i nemati za hranu pa bismo se zajedno snalazili. Prijateljstvo s Arsenom obilježilo je moj život. Ostat će mi zauvijek u sjećanju kako smo se šalili slaveći njegov posljednji rođendan, nakon kojeg je otišao na tu nesretnu operaciju – kazala nam je Tereza Kesovija. I dodala kako je Arsen bio genijalac u svemu čega se dotaknuo.

– Bilo da govorimo o glazbi, poeziji ili slikarstvu, Arsen je bio jedinstven i teško da će ga itko tako skoro nadmašiti. Sve nas je zadužio svojim umjetničkim stvaralaštvom. Otišla je duša koja je moje srce uvijek punila velikom nježnošću – kazala nam je neutješna Tereza.

>>Zauvijek ću pamtiti zadnju proslavu njegova rođendana

>>Tereza Kesovija napustila bolnicu radi obnove zavjeta sina i snahe

Komentara 31

SA
santol2
14:15 20.08.2015.

Lukava Tereza. Inače joj nitko ne bi došao. Prodana duša.

Avatar Trpimir
Trpimir
12:45 20.08.2015.

"Glazbenica posljednjih dana tuguje za Arsenom, a sinoć je u Dubrovniku održala koncert posvećen njemu" - znamo tko je tereza, ta zaista nema ni srama ni obraza, ma FUJ.

DD
Don-Dom
22:39 20.08.2015.

uvijek je bila loša glumica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije