Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid prijateljstva?

Taylor Swift užasnuta Selenininim i Justinovim pomirenjem

taylor swift
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.03.2014.
u 20:11

Taylor Swift i Selena Gomez nekad su bile poznate kao najbolje slavne prijateljice. Taylor je čak jednom izjavila da je njezin odnos sa Selenom gotovo sestrinski.

Taylor Swift i Selena Gomez nekad su bile poznate kao najbolje slavne prijateljice. Taylor je čak jednom izjavila da je njezin odnos sa Selenom gotovo sestrinski. No, Taylor ju je navodno otpisala kao svoju najbolju prijateljicu jer je Selena odlučila Justinu Bieberu dati drugu šansu. Swift nikako ne odobrava tu odluku, pogotovo zbog njegovih problema sa zakonom i tulumarenjima.

Navodno se Taylor distancirala od Selene još otkako je Selena prošle godine bila u vezi s Edom Sherranom. Kratka veza Seleni je poslužila da bi potaknula Justinovu ljubomoru, a Taylor je smetalo što je njezin prijatelj bio iskorišten. Kada je čula da su ovaj vikend Selena i Justin proveli zajedno, bila je, kaže izvor, užasnuta.

Foto: Youtube (screenshot)

>>Ponovno su zajedno, a njezini su roditelji potpuno poludjeli zbog toga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije