Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni u seksi plesu

Ponovno su zajedno, a njezini su roditelji potpuno poludjeli zbog toga

selena gomez
Foto: Youtube (screenshot)
1/5
11.03.2014.
u 11:46

Roditelji Selene Gomez oštro se protive njenoj vezi s Justinom Bieberom, prozvavši ga bitangom koju smatraju odgovornom što je Selena u siječnju završila u klinici za rehabilitaciju

Selena Gomez obnovila je vezu s Justinom Bieberom, a njezini su roditelji potpuno poludjeli zbog toga. Majka Mandy i očuh Brian oštro se protive vezi s problematičnom pop-zvijezdom, prozvavši ga bitangom koju smatraju odgovornom što je Selena u siječnju završila u klinici za rehabilitaciju.

– Nemaju nikakvu kontrolu nad njom. Upotrijebila je kartu "tko donosi novac?" Izazvala je potpunu ludnicu – ispričao je izvor blizak obitelji.

Selena i Justin viđeni su u petak u Teksasu dok su pili kavu u Starbucksu, a izmijenili su i poljubac. Potom su otišli u obližnji plesni studio u kojem su zajedno plesali sat vremena nasamo, a Bieber je potom objavio video njihova seksi plesa na svom Instagramu, no vrlo brzo ga je izbrisao.

Dok Selenini roditelji Biebera smatraju lošim utjecajem, njegova majka obožava Selenu.

– Ona je dobra za njega i odlični su zajedno. Ozbiljno, tko je ne bi volio? Jako je draga – rekla je Bieberova majka jednom prilikom.

>>'Procurilo' svjedočenje Justina Biebera, poludio na pitanje o Seleni Gomez

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:06 11.03.2014.

da definitivno , nova Lohanica, ili ti Emy, ako nastavi sa Bieberom.....R.I.P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije