Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višemilijunski iznosi

Beyonce i Jay Z više nisu najplaćeniji zvjezdani par, evo tko ih je svrgnuo s trona

Beyonce Jay Z
Foto: Reuters
1/4
26.06.2015.
u 12:48

Prema Forbesu najbogatiji zvjezdani par tijekom prošle godine zaradio je vrtoglavih 146 milijuna dolara i tako svrgnuo s trona Beyonce i Jay Z-ja koji se trenutačno nalaze na drugom mjestu.

Od 2013. godine mjesto najplaćenijeg celebrity para uvjerljivo su držali Beyonce i Jay Z. Prošle godine njihova zarada bila je veća od 110 milijuna dolara. Iako se činilo da je to gotovo nemoguće nadmašiti, jedan par ipak je uspio.

Taylor Swift i Calvin Harris zaradili su čak 36 milijuna dolara više i tako postali novi najplaćeniji zvjezdani par.

Prema Forbesu najbogatiji zvjezdani par tijekom prošle godine zaradio je vrtoglavih 146 milijuna dolara i tako svrgnuo s trona najplaćenije Beyonce i Jay Z-ja koji se trenutačno nalaze na drugom mjestu.

Iza njih, na trećem mjestu, nalazi se country par Blake Shelton i Miranda Lambert.

Taylor Swift jedna je od najprodavanijih pjevačica svih vremena, a njezin album ''1989'' prodan je u 1,287 milijuna primjeraka i drži mjesto najprodavanijeg albuma u posljednjih 13 godina. Osim albuma, za ovu pozamašnu zaradu zaslužni su i brojni ugovori koje su Taylor i Calvin potpisali s vodećim svjetskim brendovima kao što su Coca-Cola, Sony, Keds i Giorgio Armani.

>>Taylor Swift promijenila politiku Applea, Calvin Harris oduševljen potezom svoje djevojke

>>Taylor Swift i Calvin Harris uživaju u bazenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije