Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za novac

Taylor Swift promijenila politiku Applea, Calvin Harris oduševljen potezom svoje djevojke

Singer Taylor Swift arrives at the 2015 Billboard Music Awards in Las Vegas, Nevada May 17, 2015. REUTERS/L.E. Baskow
Foto: Reuters
1/5
23.06.2015.
u 09:18

Nakon što je Taylor Swift u otvorenom pismu izrazila svoje negodovanje Appleovim novim servisom za slušanje glazbe, moćni Apple zbog pjevačice promijenio je svoju politiku.

U obračunu s Appleom na Twitteru pjevačica Taylor Swift izvojevala je pobjedu zbog koje će joj ruku rado stisnuti brojni svjetski glazbenici.

U nedjelju je poslala otvoreno pismo Appleu te najavila da će s njihova novog servisa Apple Music, koji će biti lansiran 30. lipnja, povući svoj album "1989." zbog stavke kako se glazbenicima neće plaćati tantijemi za streamanje glazbe tijekom testnog razdoblja od tri mjeseca.

– To je kao da vi radite besplatno. Ili da dijelite iPhone besplatno – napisala je Taylor. Već sljedećeg dana javili su se iz Applea i rekli da mijenjaju politiku te da će glazbenici dobiti novac. 

– Ushićena sam i osjećam olakšanje. Hvala vam na riječima podrške. Oni su slušali nas – napisala je pjevačica na  Twitteru nakon Appleove odluke. 

Oduševljenje zbog toga što mu je djevojka ''natjerala'' moćni Apple da plaća tantijeme glazbenicima nije krio ni partner Taylor Swift, poznati DJ Calvin Harris. – Moja djevojka upravo je promijenila cijelu glazbenu industriju. Kakav dan! – napisao je ponosno na svom profilu na Twitteru.

>>Taylor Swift i Calvin Harris uživaju u bazenu

>>Ako ga nazove Taylor Swift, učenicima će odgoditi testove

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije