Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirala informacije

Tajči: Nemam nikakve namjere sudjelovati u Big Brotheru

TAJČI (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
10.04.2016.
u 09:18

- Za sada želim javno reći da nemam nikakve namjere učestvovati u emisiji Big Brother, napisala je Tajči na svojoj Facebook stranici.

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da će Tatjana Tajči Cameron sudjelovati u novoj sezoni hrvatskog Big Brothera koji uskoro kreće na RTL-u, ona je to odlučno demantirala u svom postu na Facebooku. 

- Za sada želim javno reći da nemam nikakve namjere učestvovati u emisiji Big Brother, napisala je Tajči.

Tajči je inače suradnica na novom portalu Večernjeg lista Moja Hrvatska na kojem možete pratiti njezine blogove

"Hrvatsku moraš jednom posjetiti, jedriti Jadranom s nekim tko poznaje najljepše uvalice, doživjeti spontano pjevanje u nekoj konobi uz domaći pršut, sir i vino, subotnjim jutrom otići na Sljeme i naći se s prijateljima na Puntijarki. Okupati se ispod slapova Krke ili gledati kako drugi uživaju jer je tebi prehladno. Prošetati Zagrebom rukom pod ruku s prijateljicom i popiti kavicu na Cvjetnom trgu", ovdje zastajem jer navire nostalgija koja mi usput koči glasnice, napisala je Tajči u svom posljednjem postu na portalu Moja Hrvatska.  

Portal Moja Hrvatska možete pratiti i preko njegove Facebook stranice.

Ključne riječi

Komentara 21

IM
Imerian
10:49 10.04.2016.

normalna osoba u glavi sigurno neće gledati BB.

PA
pan-am
10:00 10.04.2016.

BB dno dna!!!!

MA
Manolo46
14:30 10.04.2016.

Ukratko, Rašetina 24 sata opet lažu. Općenito, te Rašete su najveći patološki lažljivci koji postoje. Onda napadaju druge, one koji govore istinu da lažu. Pa su napali Sedlara da je falsificirao naslovnicu Vjesnika i opet je ispalo da Sedlar govori istinu a da oni lažu. Pa su napali Vidovića kad je ovaj rekao općepoznatu istinu o tome kako je ilj "operacije Cash" bio uhititi ili ubiti osobu koja je bila cilj operacije. A oni po sredini tog bjednog tabloida za maloumne stave neku američku porno-zvjezdu i onda napišu da se zove Marija, Tatjana, Radmila, Ivanka itd. i lažu li ga i lažu, a nikad se ne ispričaju što lažu. Nema veze, bitno da oni imaju šovinistički prilog koji se zove "Kolindin dnevnik" a na koje BABE nešto slabo reagiraju, iako se radi o najprimitivnijem mogućem šovinizmu koji postoji u hrvatskom medijskom prostoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije