Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natečena glumica

Što joj se dogodilo? Nicole Kidman zaprepastila javnost voštanim licem

nicole kidman
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/13
14.05.2014.
u 17:17

Kidman u Cannesu promovira svoj najnoviji film "Grace od Monaka", posvećen slavnoj Grace Kelly, a kritičari su film sasjekli

Natečeno lice Nicole Kidman šokiralo je prisutne na tek otvorenom Filmskom festivalu u Cannesu. Australska glumica i dalje je ljubiteljica botoksa, a umjesto željenog svježeg izgleda, Nicolino lice, bez gotovo ijedne bore, izgledalo je umorno.

Kidman u Cannesu promovira svoj najnoviji film "Grace od Monaka", posvećen slavnoj Grace Kelly, a kritičari su film sasjekli.

– Filmovi o Shreku dekonstruiraju bajke puno dublje i duhovitije nego ova otužna parada beživotnog voštanog rada poznatih – napisao je kritičar Hollywood Reportera.

Dok je Nicole strpljivo u bijeloj haljini pozirala fotoreporterima, njen namješten osmijeh dodatno je potaknuo glasine kako se 46-godišnja glumica nalazi na rubu psihičke iscrpljenosti zbog bračnih i poslovnih problema. No i dalje je ovisna o botoksu, iako je prošle godine tvrdila kako je gotova s takvim kozmetičkim zahvatima.

– Za mene nema plastičnih operacija. Da, nažalost sam probala s botoksom, no prestala sam s tim i sad ponovno mogu micati lice – rekla je tada.

>>Prijatelji zabrinuti, Nicole Kidman na rubu živčanog sloma

>>Nicole Kidman izazvala skandal u Monacu: Žele nam oteti obiteljsku povijest

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Komentara 6

DI
dokazano.istinito
17:51 14.05.2014.

kazu da kada je ugledala na tv kako vucic je docekan u sarajevu,da se cudila tome kako su naivni bosnjaci a bevanda isto,pri poseti pristine na kosovu pre par godina videla je mnoge nepravednosti od srpske agresije...pa i dalje jeje lijepa ,doista lijepa

JO
jokitoki
18:01 14.05.2014.

@dokazano.istinito..nicok kidman je 2-3 puta bila u pristinu, koje god mislis,prije predsjednika amerike ili poslje

DI
dokazano.istinito
18:04 14.05.2014.

joki@ ..poslje clintona ali poslije tony bleira,mislim 204 ili 2005, a jos jednom poslje koncerta "50 centa"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije