Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razljutila kneževinu

Nicole Kidman izazvala skandal u Monacu: Žele nam oteti obiteljsku povijest

nicole kidman
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
02.05.2014.
u 21:34

Kneževska obitelj Monaca optužila je producente filma Grace od Monaka, u kojem glavnu ulogu nosi Nicole Kidman, kako žele oteti njihovu obiteljsku povijest

Samo nekoliko dana prije premijere filma na filmskom festivalu u Cannesu u kojem je Nicole Kidman utjelovila princezu Grace Kelly, kneževska obitelj Monaca optužila je producente filma kako žele oteti njihovu obiteljsku povijest.

U priopćenju kojeg potpisuje troje djece Grace Kelly, princ Albert, princeze Caroline i Stephanie, stoji kako film ne prikazuje točne događaje.

Film Grace od Monaka, u režiji Oliviera Dahana otvorit će 67. festival u Cannesu 14. svibnja.

No, čak i prije premijere, film je izazvao kontroverze, prozvan čistom fantazijom i već mjesecima stoji zaključan u ladici.

- Prema traileru čini se da radi o farsi i potvrđuje potpuno fikcionalnu prirodu ovog filma. Nakon čitanja scenarija, samo nam je potvrdilo kako je film snimljen prema dvojbenim povijesnim referencama - objašnjava obitelj.

- Kneževska obitelj na bilo koji način ne želi biti povezana s ovim filmom koji ne odražava stvarnost te žali što je njegova povijest otuđena u komercijalne svrhe - dodaju.

Film, u kojem je Tim Roth utjelovio princa Rainiera, fokusira se na razdoblje od šest mjeseci, kada je Alfred Hitchcock ponudio Grace Kelly priliku da se vrati u glumu - no priliku je na kraju odbila.

>>Brak im je pred raspadom zbog ljubomore i Jennifer Lopez?

Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell

Jens Kalaene/DPA/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije