Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretan Mirza

Stiže još jedna prinova u obitelj našeg proslavljenog rukometaša!

mirza i belma džomba
Foto: Instagram
1/7
15.01.2016.
u 15:24

– Čekamo bebu, supruga je trudna šest mjeseci – kazao je oduševljeni Mirza koji je već otac četverogodišnje djevojčice Une

Naš proslavljeni rukometaš Mirza Džomba uskoro će drugi put postati otac. Da je njegova supruga Belma u drugom stanju, Mirza je potvrdio u intervjuu za Bion TV.

– Čekamo bebu, supruga je trudna šest mjeseci – kazao je oduševljeni Mirza koji se od rukometa oprostio prije četiri godine. Sport mu, kako kaže, ne nedostaje jer je trenutačno zaokupljen poslovnim projektima i obitelji.

– Da nema ovog prvenstva, iskreno, ne znam bih li se jednom mjesečno sjetio da sam bio neki igrač – iskren je Mirza koji se od rukometa oprostio prije četiri godine. 

Prinovi u obitelji neizmjerno se veseli i njegova supruga Belma. Nekadašnja TV voditeljica oduvijek je isticala da bi željela imati dvoje djece. Sada joj se želja konačno i ostvarila.

Inače, Mirza i Belma već imaju četverogodišnju djevojčicu Unu koja, ne sumnjamo,  jedva čeka da na svijet stigne novi član obitelji. 

>>Belma Džomba jutros je u Rijeci rodila djevojčicu!

>>Presretni Mirza Džomba suprugu i kćer odveo iz rodilišta kući

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije