Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Presretni Mirza Džomba suprugu i kćer odveo iz rodilišta kući

belma dzomba (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
23.04.2012.
u 16:03

Bivši rukometaš nije skidao osmijeh s lica dok je svoju malu mezimicu u nosiljci nosio prema automobilu

Belma Džomba danas poslijepodne sa svojom kćeri napustila je rodilište KBC-a Rijeka. Po sretnu mamu i bebu došao je ponosni tata Mirza Džomba kojem osmijeh nije silazio s lica dok je svoju malu mezimicu u nosiljci nosio prema automobilu. Bivša voditeljica svoje prvo dijete rodila je u subotu, a porod je prošao bez komplikacija. Za bivšeg rukometaša Mirzu Džombu udala se prije dvije godine na Trsatskoj gradini.

Godinu dana živjeli su u Poljskoj gdje je Mirza igrao za klub Kielce. Nakon toga su se vratili u Hrvatsku. Bivši rukometaš krajem kolovoza prošle godine objavio je prekid svoje 17-godišnje sportske karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije