Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupljanje

Spice girls ponovno zajedno na svjetskoj turneji, ali bez Posh Spice

'spice girls'
07.08.2015.
u 10:31

Spice girls kreću na svjetsku turneju u nepotpunom sastavu

Najpopularniji ženski bend 90-ih ponovno se okuplja radi svjetske turneje.

Turneja bi trebala početi sljedeće godine u povodu proslave 20 godina postojanja ove britanske pop grupe, nakon velike uspješnice prvog hita ''Wannabe''. Očekuje se da će to biti jedan od najvećih pop ''reuniona'' svih vremena, budući da golem broj fanova čeka taj trenutak.

Izvor za britanski The Sun kaže da je Victoria Beckham rekla da ne može s curama na turneju jer je prezauzeta obiteljskim dužnostima i vođenjem svog modnog brenda, ali im je poželjela svu sreću: ''Hvala cure, ali ne više. Katkada treba znati kada je vrijeme da se napustiti party.''

Djevojke su više puta odgodile okupljanje zbog Victorie, ali su zaključile da ne mogu više čekati. Cure joj ne zamjeraju na odluci već je podržavaju.

Mel B., Mel C., Emma, Geri i Victoria posljednji put su zajedno bile na pozornici 2012. na zatvaranju Olimpijskih igara. Prije toga su se okupile 2007. godine, kad je Geri prvi put nastupila s njima nakon što je otišla iz benda zbog solo karijere.

Spice girls definitivno je jedna od najuspješnijih pop grupa, a tijekom karijere prodale su oko 85 milijuna albuma u nekoliko godina. 

Iako se svi raduju njihovu ponovnom okupljanju, bez Posh Spice to sigurno neće biti kao nekad.

>>Mel C otkrila: Spice Girls bi se mogle ponovno okupiti!

>>Ne želi biti više dio Spice Girls: 'Nikad to više neću napraviti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije