Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cure pričale

Mel C otkrila: Spice Girls bi se mogle ponovno okupiti!

Spice girls
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/2
27.03.2014.
u 20:55

Mel C otkrila je jednu jako sretnu vijest. Naime, najavila je za Daily Mail da bi se Spice Girls mogle ponovno okupiti...

Mel C otkrila je jednu jako sretnu vijest. Naime, najavila je za Daily Mail da bi se Spice Girls mogle ponovno okupiti. Doduše, bez Victorije Beckham, koja je, ipak, svojim prijateljicama dala punu podršku u ideji da ponovno zajedno zapjevaju.

- Razgovarale smo o ponovnom okupljanju. Victoria to ne želi, a mi ju u potpunosti razumijemo. Jako smo ponosne na nju i njezin uspjeh u modnoj industriji. Nevjerojatno je to što je postigla. Nas četiri smo razmišljale o tome da se možda ponovno okupimo. Dobile smo Victorijin blagoslov, izjavila je Mel C.

>>Vratili se s odmora pa se šokirali razlogom zbog kojeg ne mogu ući u vlastitu kuću!

Biste li voljeli da se Spice Girls ponovno okupe?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije