Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objava na facebooku

Simona Ištvanović pronašla novu ljubav

simona ištvanović
Foto: Facebook
1/5
16.07.2015.
u 10:34

- U dobru i zlu, u bolesti i zdravlju, ja bit ću tu - uz tebe, koliko sam čekala, koliko sam tražila...- napisala je, između ostalog, Simona...

Simona Ištvanović krenula je u novi život prije više od tri godine. U Bogu i molitvi našla je utjehu i spas nakon životnog brodoloma.

A sada je, čini se, svoj novi početak pronašla uz Stanislava Mijokovića. Naime, na svom Facebooku objavila je fotografiju i status koji pokazuju da se zaručila. I on na svom Facebooku ima fotografije sa Simonom, koja punim plućima uživa u novoj ljubavi.

- U dobru i zlu, u bolesti i zdravlju, ja bit ću tu - uz tebe, koliko sam čekala, koliko sam tražila... Koliko sam uz zdrav pogled bila slijepa... A, ti si bio tu, uz mene, uvijek - danas, sutra, zauvijek... s tobom - posvetila je te riječi Simona svom novom odabraniku. Brojni njeni prijatelji čestitali su joj na sretnoj vijesti te poželjeli sve najbolje sretnom paru, a ona je odgovorila zahvalama, napisavši i da se još nije udala već samo zaručila.

>>Simona Ištvanović: Sad sam osobno zvala policiju i znaju gdje živim!

>>Bivša starleta prekinula medijsku šutnju: Potpuno sam se posvetila kćeri i Bogu

Komentara 18

DU
Deleted user
11:52 16.07.2015.

Hvala ti Simke, vraćaš nam vjeru u ljubav. To je pravi čovjek za tebe. Vozi Dačiju, radi kao "majstor za fuge", ima pivski trbuh, živi u trošnoj kućici, a bitna mu je samo ljubav. Hvala Simke, što si pokazala nama katolicima svojim primjerom da je najvažnija samo ljubav.

Avatar Perica1
Perica1
15:54 16.07.2015.

Ovog joj je sam Bog poslao preko overseas expressa.

VE
veteran
15:58 16.07.2015.

Bome ja nju ne bi u usta nikako ljubijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije